Vrei să ai succes pe net?

Vrei să ai succes pe net?
5 (100%) 1 vote

Una peste alta, zilele astea se împlineşte un an de când am decis că e timpul să te stresez cu poveştile mele despre făcutul banilor pe net. Nu că ar fi mare vrăjeală. E mai mult o chestie de mentalitate, de voinţă şi de câţiva zeci de litri de cafea. Ah, era să uit. Şi de multe luni / mulţi ani de eşecuri. Tocmai de aia „a face bani pe internet” e pentru unii un aşa mare mister.

Ok, lăsând aburelile la o parte, trebuie să te avertizez de pe acum cu privire la acest articol. Nu e pentru toată lumea. La fel cum adevărul e doar pentru cei ce vor să-l audă.

Nu e pentru cei ce caută soluţii rapide pentru a face bani pe internet!

Nu e pentru cei ce încă mai cred că Zâna măseluţă le va aduce un cont de 10 milioane de dolari în bancă, în schimbul dintelui pierdut!

ACCES INSTANT

Studiul De Caz: De La Pasiune La Afacere Online În 365 De Zile

Vrei să vezi cum am făcut o afacere online de la zero în doar 365 de zile, obținând un venit pasiv lunar cu prima vânzare?

Nu e pentru oamenii ce se mulţumesc cu puţin de la viaţă!

Aşa cum nici acest site în întreaga lui „fiinţă” nu e pentru acest gen de oameni!

Buun.

Hai să trecem la partea ce te interesează.

1. Pe internet totul e marketing

Nu totul. ABSOLUT TOTUL! De la nenea ce te convinge să-l votezi în campanie pe blogul personal, până la un site ce se auto-proclamă cel mai tare în domeniul său. Aşa că, data viitoare când decizi să cumperi un lucru, mai gândeşte-te odată dacă întradevăr ai nevoie de el.

E, oricum o să-l cumperi. Îmi bat capul degeaba. Şi ştii de ce? Noi cumpărăm lucruri pentru că le vrem, NU fiindcă avem nevoie de ele. Nu am zis-o eu, altcineva de enşpe mii de ori mai deştept decât mine.

E mai mult decât atât. E copywriting. Arta de a te „convinge” pe cineva că tot ceea ce oferi tu are o valoare mare, astfel încât să scoţi banu’ din buzunar.

Aş putea discuta despre acest subiect zile în şir. E unul din topicurile mele preferate. În schimb, am să-ţi rezum totul la: în spatele fiecărui lucru făcut pe net ( şi nu numai ), în spatele fiecărei super-oferte, există o şmecherie. Tu crezi că toată lumea e gata să-ţi dea ţie pe gratis nu-mai-ştiu-ce chestii? Să fim serioşi, omul se gândeşte la propriul său interes, nu al altuia. Cine  zice altfel, greşeşte. Şi cu asta basta.

Aşa că, atunci când mai pui botu’ la vreo „super-ofertă” dinasta, măcar nu te mai plânge că ţi-ai luat ţeapă fără să ştii despre ce e vorba.

Şi de aici apare una din cele mai importante reguli pe care, sincer, m-am cam săturat să o tot repet în stânga şi în dreapta:

Banii NU se fac peste noapte. Orice super, mega extra ofertă prezentată ţie, ce îţi promite marea cu sarea în 1-2 zile sau 1-2 luni, GREŞEŞTE! Nu mă crezi? Bagă degetul, să vezi ce frumos e să te arzi.


2. Soluţii rapide = bani puţini

 

Da, a trecut un an. De un an încoace am primit O GRĂMADĂ de mailuri ce mă rugau să-i învăţ cum să facă bani pe net. Însă toţi căutau soluţii rapide. Foarte puţini dintre ei erau chiar dispuşi să înveţe.

Aici, ţin să notez al doilea principiu, când vine vorba de banii pe net.

Construieşte o fundaţie solidă înainte.

Asta înseamnă să NU mai cauţi soluţii rapide pentru problemele tale. Indiferent că e vorba de a face bani pe internet sau a scăpa de o răceală. Baza solidă este compusă din cunoştinţe generale despre internet şi cum funcţionează el, despre cum să-ţi vinzi propriul produs, cum să te vinzi pe tine şi desigur, cunoştinte cât mai avansate în categoria din care face parte siteul tău.

Dacă ai un produs, atunci concentrează-te cât mai mult să înveţi despre cum se vine şi cărui tip de public să te adresezi.

Dacă ai un site ce vrea să câştige bani din Adsense să zicem, vei învăţa cât mai multe lucruri din acest domeniu.

Şi de aici apare al treilea punct.

 

3. Specializează-te pe un domeniu

 

Am repetat şi asta de nu mai ştiu câte ori. Dacă vrei să fii bun cu banii pe internet, NU trebuie să le ştii pe toate. Fii bun pe un domeniu. Indiferent că e vorba de programare, social networks, copyrwriting sau orice altceva. Pentru restul, se găsesc oameni cu care să colaborezi şi care să fie buni în alte domenii necesare ţie.

 

4. NU vei reuşi singur

Oricât de mult ai încerca să crezi ce vei reuşi singur, NU o să poţi. Sau îţi va lua de cel puţin 10 ori mai mult timp decât dacă te-ai fi asociat cu cineva. Da, vei reuşi să câştigi 1-200 de euro pe lună de unul singur. Dar ăia-s mărunţiş, pentru că scopurile tale ar trebui să fie mult mai mari decât atât.

Data viitoare o să-ţi povestesc despre cum să-ţi vinzi propriul produs.

Tudor Mateescu
Urmărește-mă

Tudor Mateescu

Citește aici toate articolele scrise de Tudor Mateescu. Descarcă de aici ghidul bani din blog.
Tudor Mateescu
Urmărește-mă

9 thoughts on “Vrei să ai succes pe net?

  • Da se pot castiga bani pe internet, totul tine de tine daca esti suficient de perseverent si aplici un sistem bine pus la punct!

 1. Salut,
  Imi pare rau dar nu as face fata la atatea solicitari la telefon:)
  Ma poti contacta pe e-mail daca exista intrebari sau neclaritati.

  Multumesc!

 2. Si eu am cont pe Umfragez.com, am facut cererea de plata la 1553 euro pe data de 03.12.2012. Acum ramane de vazut daca ma va plati. Nicolas Jack Spencer chiar ai primit bani de la acest site German in contul tau paypal? si daca da cate zile a durat pana ti-a ajuns bani?

  • Dupa doar 14 zile lucratoare? M-am uitat pe site si scrie abia dupa 45 de zile!? Ne poti arata o dovada de plata,eu sunt mai necredincios de fel?Astept raspuns,ms

 3. Voi chiar puneti botu la vrajeala aia de site ?
  Nici macar mail de confirmare a contului nu primesti,plus ca nu are termeni si conditii,nu exista nici macar 1% sanse sa fie pe bune,numai pierdeti timpul degeaba.
  Si hai sa gandim si logic,daca chiar ar fi pe bune credeti ca ar mai lucra careva pt 700 ron pe luna ?probabil s-ar apuca toti sa faca sondaje.
  Si inca ceva ,daca se inscriu 1000 de persoane intr-o luna astia ar trebui sa plateasca 1.500.000 pe luna,de unde mama dracului sa aiba ei atatia bani ?
  Mai ganditi ma si voi inainte sa ziceti ca ”e pe bune” site-u !

 4. salut Nicolas Jack Spencer!mi-am facut si eu cont pe acest site,si nu inteleg care este metoda de plata cu paypal…ce fel de cont trebuie sa imi fac…”paypal for you” sau “paypal for business”?

Leave a Comment