Un Plugin De Chrome Foarte Bun Ce-Ti Ajuta Productivitatea

Un Plugin De Chrome Foarte Bun Ce-Ti Ajuta Productivitatea
3.3 (66.67%) 3 votes

Cauza lipsei de productivitate este lipsa de focus. Focusul se disipeaza cand te “concentrezi” pe lucruri neproductive cum ar fi: stiri, facebook, barfa, siteuri de scandal si tot felul astfel de siteuri care nu-ti aduc nici un folos real.

Am gasit un add on pentru Chrome genial, care-ti permite sa blochezi aceste siteuri. Pluginul se numeste Nanny for Chrome

Configurarea se face destul de simplu. Ce trebuie sa stii este ca daca vrei sa blochezi pe toata perioada zilei siteurile care te distrag, trebuie sa notezi asa la blocked time: Blocked During : 0000-2359

Daca vrei sa blochezi doar intre anumite ore, atunci timpul se trece in formatul: ora-minut (hh-mm). Are mai multe metode de configurare, dar personal prefer sa blochez permanent siteurile junk.

ACCES INSTANT

Studiul De Caz: De La Pasiune La Afacere Online În 365 De Zile

Vrei să vezi cum am făcut o afacere online de la zero în doar 365 de zile, obținând un venit pasiv lunar cu prima vânzare?

Faza misto este ca daca esti logat pe facebook, pe urma poti folosi optiunea de like. De asemenea poti bloca doar anumite parti din siteuri daca doresti acest lucru.

Tudor Mateescu
Urmărește-mă

Tudor Mateescu

Citește aici toate articolele scrise de Tudor Mateescu. Descarcă de aici ghidul bani din blog.
Tudor Mateescu
Urmărește-mă

1 thought on “Un Plugin De Chrome Foarte Bun Ce-Ti Ajuta Productivitatea

Leave a Comment