Termeni Și Condiții Blogsens Hosting

Capitolul 1. Notiuni Introductive

Partile contractului:

FURNIZORUL:

S.C. Surf Media SRL, cu sediul Calea MOSILOR 199 BUCURESTI, Sector 2, Jud. Bucuresti, avand codul unic de identificare 18838345 si numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/11232/2006 , cont banca comerciala deschis la Banca ING Corneliu Coposu nr. 51, ING BANK RO12INGB0000999901629519, denumită în continuare – FURNIZOR.

BENEFICIARUL:

Persoana juridică sau persoana fizică ce contractează în sistem online Servicii Internet furnizate deFURNIZOR , denumită în continuare CLIENT sau Beneficiar.
Surf Media SRL poate folosi datele solicitate Clientului pentru intocmirea unor contracte sau pentru intocmirea facturilor fiscale pentru produsele si serviciile furnizate catre Client.

TERTI FURNIZORI: alți furnizori de care depinde serviciul funizat de FURNIZOR

FURNIZORUL nu-și asumă responsabiliate pentru schimbarea locației paginilor contractul de termeni și condiții/politică de confidențialitate ale terților furnizori. Beneficiarul își asumă răspnderea să le caute și să se informeze corect în cazul în care linkurile de mai jos nu funcționează sau informația este incompletă.

Printre TERTI FURNIZORI enumerăm:

BENEFICIARUL declara si intelege ca pentru utilizarea si intelegerea corecta a serviciului furnizat de catre FURNIZOR, sunt necesare cunostiinte de limba engleza si de asemenea declara ca intelege si a citit termenii si conditiile tertilor furnizori afisate in limba engleza, conform linkurilor de mai jos.

 

Capitolul 2. Obiectul si valoarea contractului

Obiectul contractului il constituie serviciul de gazduire web ales de Client in procesul de comanda si/sau inregistrarea, rezervarea sau prelungirea de nume de domenii web conform cu specificatiile din tabelele de mai jos:

Tipuri de gazduire web disponibile si tarife:

Blogsens Host Standard 37 lei/luna

Blogsens Host Smart: 47 lei/luna

Blogsens Host Profi: 67 lei/luna

Beneficiarul atesta ca intelege si este de acord ca daca plata s-a realizat online cu cardul, plata se va efectua automat la 30 de zile de catre procesatorul de plati.

Beneficiarul atesta ca intelege si este de acord ca daca plata s-a realizat online prin contul personal de paypal, plata se va efectua la aproximativ o luna de zile conform politicii paypal.com ce poate fi citita aici in limba engleza.

Daca BENEFICIARUL renunta la contract, FURNIZORUL va retine fisierele siteului pe o perioada de carantina. Perioada de carantina este intervalul cuprins intre 60 si 90 de zile care intervine cand titularul hostingului nu isi prelungeste inregistrarea hostului inainte ca acesta sa expire. Dupa aceasta perioada siteul cu toate fisierele va fi sters.

Valoarea contractului este suma inscrisa pe randul aflat deasupra butonului „Adaugă în coș” in dreptul tipului de serviciu de gazduire web ales de Client la care se pot adăuga alte opțiuni pe care le poate alege pe parcurs.

Capitolul 3. Durata contractului

Prezentul contract intra in vigoare in momentul primirii comenzii online a BENEFICIARULUI prin intermediul formularului de comanda aflat aici http://www.academiademarketing.ro/gazduire-blog-wordpress-blogsens-hosting/fiind valabil 1-12 luni, si se prelungeste automat prin tacita reconductiune pentru intervale de timp de cate 1-2 luni, daca nici una dintre parti nu ataca prezentul contract cu minimum 10 zile inainte de data expirarii lui.

Capitolul 4. Comenzi, modalitati si termene de plata

Comenzile se vor face numai online, accesand adresa web http://www.academiademarketing.ro/gazduire-blog-wordpress-blogsens-hosting/
– Selectati serviciul pe care doriti sa-l achizitionati urmand procesul de comanda, cand ati terminat de adaugat serviciile dorite apasati pe butonul “Finalizare Comanda”
 Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele prin click pe butonul “Adauga in Cos”.
Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: Credit Card / Debit Card / Paypal/ Transfer Bancar.

Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor comandate in avans fata de perioada de timp in care acestea sunt furnizate.

Clientul are obligatia sa introduca in formularele de comanda date complete, corecte si reale, neindeplinirea acestei obligatii atragand dupa sine anularea comenzii si/sau stergerea contului Clientului. FURNIZORUL nu poate fi sub nici o forma facut raspunzator pentru neplacerile ce pot fi cauzate de către furnizarea de către Client a unor date care nu sunt complete, corecte si reale.

Prin bifarea casetei “Confirmati ca ati citit si sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare” si apasarea pe butonul “Continua”, beneficiarul declara ca a furnizat date corecte, complete si actuale si ca este de acord cu termenii acestui contract.

Dupa finalizarea comenzii o factura proforma in format electronic este emisa automat si se trimite catre adresa de e-mail introdusa in formularul de inregistrare.

Factura proforma contine toate informatiile necesare efectuarii platii pentru serviciul comandat. Aceasta factura proforma nu are valoare contabila.

Plata se va efectua in avans catre FURNIZOR, in termen de 5 zile lucratoare de la emiterea facturii proforma, in contul RO12INGB0000999901629519 deschis la Banca ING – Corneliu Coposu nr. 51 sau cu cardul prin intermediul procesatorului de plati Mobilpay sau prin contul personal de paypal.com al clientului.

Ne rezervam dreptul de a suspenda orice cont dupa trecerea a 5 zile lucratoare fara ca plata datorata sa fi fost efectuata.

Preturile sunt exprimate moneda romaneasca lei, euro sau dolar în funție de TERȚII FURNIZORI aleși pentru plata serviciului. Factura emisă va avea totalul exprimat în LEI, conform prevederilor legale din România.

Emiterea facturii finale se va face dupa confirmarea platii facturii și va fi trimisă prin email BENEFICIARULUI.

Inceperea furnizarii serviciului de gazduire web catre Client se face in maximum 24 de ore de la confirmarea platii de catre banca. Termenul minim de punere în funcțiune este de 5 zile lucrătoare conform prevederilor legale din România.

Capitolul 5. Drepturile si obligatiile partilor

a)     Drepturile si obligatiile FURNIZORUL

FURNIZORUL se obliga sa asigure spatiul web necesar pentru gazduirea site-ului Clientului, conform planului de gazduire web ales de Client
FURNIZORUL se obliga sa asigure confidentialitatea parolelor de acces ale Clientului si sa remedieze problemele de natura tehnica ce impiedica functionarea normala a serviciului de gazduire web si care revin atributiilor FURNIZORULUI (probleme tehnice ale serverului, configurari incorecte realizate deFURNIZOR, aspecte necorespunzatoare cu cele prezentate in acest contract).

FURNIZORUL nu are dreptul sa modifice web site-ul Clientului fara acordul acestuia.

FURNIZORUL are dreptul de a inceta prestarea serviciului in cazul neplatii facturilor in termen de 10 zile lucratoare de la emiterea acestora sau a nerespectarii conditiilor contractului de catre Client.

b) Drepturile si obligatiile Clientului.

Clientul are dreptul de a semnala eventualele nereguli sau erori care impiedica buna functionare a site-ului, si care tin de gazduirea acestuia.

Clientul nu poate transfera drepturile si/sau obligatiile ce ii revin prin prezentului contract fara acordul scris al FURNIZORULUI, iar noul Client va trebui sa accepte in scris indeplinirea obligatiilor contractuale fata de FURNIZOR.

Clientul este responsabil pentru mentinerea in conditii de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informatii confidentiale. Daca exista orice suspiciune ca aceste informatii sunt compromise Clientul trebuie sa solicite modificarea datelor de autentificare contactand serviciul support. Scripturile si programele folosite de Client trebuie intretinute si aduse la zi, este responsabilitatea Clientului sa le faca actualizarea ori de cate ori este necesar, in special atualizarile ce tin de securitate.

Clientul este responsabil pentru actualizarea informatiilor de contact din panoul de control clienti, atunci cand este necesar. Noi nu putem fi trasi la raspundere pentru confuzii intervenite in comunicare ca un rezultat direct al neefectuarii de catre Client a actualizarilor necesare.

BENEFICIARUL înțelege că i se pot cere parole și date de acces pentru diverse configurări și pentru buna funcționare a serviciului, care vor fi comunicate și stocate fără criptare. De aceea BENEFICIARUL se obligă să modifice aceste parole după ce utilizarea lor de către FURNIZOR. Pentru orice suspendare, eroare, terminare a serviciului și / sau pierdere de informații generate de acest schimb nu va fi considerat responsabil FURNIZORUL, ci BENEFICIARUL își asumă întreaga responsabilitate.

Ce nu se poate gazdui și va duce la imediat suspendare a serviciului

Clientul se obliga sa nu foloseasca serverele FURNIZORULUI in nici o circumstanta pentru gazduirea, comunicarea de, referirea la sau directionarea catre nici unul (una) din urmatoarele :

– Nuditate, pornografie, orice imagine sau text cu continut sexual sau obscen;
– Violarea unui drept de autor sau al oricarui alt drept al oricarei terte parti;
– Amenintari, abuz, hartuire, declaratii calomnioase;
– Activitati ilegale cum ar fi: phishing, spoofing, proxy, hacking, sniffing, identity theft, raspandirea de virusi informatici, keyloggere, troieni, warez (mp3, avi, muzica, filme, programe/software fara a detine drept de autor si/sau distributie), etc.;
– Orice imagine sau text menit sa incurajeze sentimentul de ura;
– Colectarea de informatii personale pentru utilizarea in scopuri ilegale;
– Websiteuri cu Sisteme MLM (multi level marketing) – Jocuri Piramidale;
– Sisteme Topsite sau Ranking;
– IRC (mirc, mirc bots, etc), Anonimizator, Chat room-uri fara a include scripturile standard din panoul de control;
– stocarea de fisiere (ex.: filme, fisiere mp3, arhive, poze personale, fisiere de back-up, fisiere executabile (.exe, .bat, .dll) sau alte fisiere care nu au legatura cu siteul Clientului sau nu sunt folosite in cadrul siteului, etc);
– Gazduire e-mail gratuit, torrent, torrent tracker, free download si/sau free upload (download ori upload gratuit), hub-uri peer 2 peer (DC++, etc);
– audio/video streaming si/sau orice fel de real-time streaming cum ar fi radiourile sau televiziunile online, videochat, orice fel de jocuri online, servere de jocuri, conexiuni cu servere de jocuri, colectare statistici din servere de jocuri;
– Siteuri de pariuri/cazino/scheme de îmbogățire rapidă
– Siteuri cu continut ezoteric, ocultist, new-age, oriental, satanist, astrologie, feng-shui, tarort, “dezvoltare-spirituala”, magie, vrajitoarie, bioenergie, reiki, yoga, acupunctura, homeopatie, cristaloterapie etc. Si orice alte sisteme/”terapii” ce promit diverse “minuni” ce pot sa puna in pericol sanatatea fizica si psihica a vizitatorilor.
– Siteuri cu continut de dezvoltare personala, filosofii personale, bloguri personale etc.
– Siteuri pseudo-medicale (scrise pentru nise medicale de persoane fara pregatire medicala) si siteuri asemanatoare si conexe.
– Orice continut considerat de către FURNIZOR ca fiind de neacceptat;

în caz contrar, serviciul de gazduire web va fi suspendat sau sters fara notificare prealabila si fara rambursarea sumei platite pentru gazduire.

Orice alte scripturi vor fi dezactivate sau sterse fara notificare prealabila, iar in cazurile grave sau de recidiva contul va fi anulat, fara restituirea sumei platite pentru gazduire.

Toate forumurile, blogurile, guestbook-urile si/sau alte sisteme cu inregistrare de utilizatori care au posibilitatea de postare de continut online trebuie sa aiba pe pagina de inregistrare a utilizatorului sisteme de prevenire a inregistrarii robotilor si a spammerilor (cod Captcha – imagine de verificare). De asemenea, aceste sisteme trebuie sa valideze existenta adresei de email a utilizatorului prin link de activare trimis prin email catre adresa introdusa in formularul de inregistrare, sistemele care activeaza automat utilizatorul fara nici un fel de verificare vor fi suspendate fara avertisment prealabil. Proprietarii unor astfel de sisteme au obligatia de a supraveghea continutul postat de utilizatori astfel incat acest continut sa nu contravina vreunei legi sau prevederilor prezentului contract.

Politica ANTI-SPAM:
Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate pentru promovarea oricarui site, serviciu sau produs, utilizand serverele FURNIZORULUI sau prin serverele unor terti pentru promovarea oricarui site gazduit de către FURNIZOR, va avea ca si consecinta suspendarea sau anularea contului de gazduire al Clientului, fara restituirea sumei platite pentru gazduire.
Pot fi operate liste email in conditiile in care persoanele se inscriu pentru a primi mesaje prin metode “opt-in” si se publica in toate mesajele procedura de retragere din liste. Orice reclamatie primita in acest sens va fi investigata si se vor lua masurile ce se impun.

Un mesaj poate fi considerat SPAM chiar daca:
– Include expresia “Acest e-mail nu poate fi considerat SPAM …” sau alte expresii asemanatoare,
– Adresa de email a fost colectata de pe un site public,
– Daca datele de indentificare ale expeditorului sunt incomplete sau incorecte,
– Daca nu puteti demonstra ca o anumita persoana a fost de acord sa primeasca mesaje e-mail de la dvs,
– Daca procedura de retragere (opt-out) din baza de date cu adrese de e-mail nu functioneaza,
– Daca folositi liste de e-mail cumparate sau primite la schimb si vi s-a spus ca este legal,
– Mesajul e-mail este trimis de pe alt server.

Va rugam cititi legislatia in vigoare:

– Lege nr. 365 din 7 iunie 2002 privind comerţul electronic ( http://www.legi-internet.ro/index.php?id=22 )
– Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ( http://legislatie.resurse-pentru-democratie.org/677_2001.php )
– CAN SPAM ACT ( http://www.ftc.gov/bcp/edu/pubs/business/ecommerce/bus61.shtm )

Clientul este de acord sa aiba o conduita adecvata in relatia cu personalul FURNIZORULUI, sa nu solicite suport tehnic atunci cand nu este cazul, sa nu solicite in mod repetat solutionarea unor probleme inexistente sau care nu depind de către FURNIZOR, in caz contrar, contul de gazduire poate fi suspendat fara notificare prealabila.

Clientul este de acord sa nu foloseasca excesiv resursele serverului. In cazul in care contul de gazduire web al Clientului utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor, numar de fisiere, etc.), FURNIZORUL poate lua masuri de corectie prin inchiderea de procese, dezactivarea si/sau suspendarea contului de gazduire, etc., pentru a mentine stabilitatea si in general buna functionare a serverului.

In unele cazuri conturile sunt suspendate automat, de catre scripturi/programe de control si monitorizare instalate pe server, fara interventie umana, cand se atinge limita resurselor alocate sau cand sunt detectate activitati ilegale.

Constituie responsabilitatea Clientului sa ne contacteze din timp pentru a solicita imbunatatirea pachetului pentru a evita astfel suspendarea contului pentru depasirea resurselor alocate.
Consumul de resurse

Clientul nu are voie sa foloseasca mai mult de 2% pe zi din puterea de procesare a procesorului (Central Processing Unit – CPU) serverului, 3% din memoria RAM pe zi, sa ruleze mai mult de 10 procese simultane per user, sa permita oricarui proces sa ruleze in cazul in care acesta consuma mai mult de 20% din puterea CPU la un moment dat sau sa permita oricarui proces sa ruleze in cazul in care acesta consuma mai mult de 128MB din memoria RAM la un moment dat. Bazele de date sunt limitate la maxim 16 conexiuni simultane cu un timp maxim de interogare ( query time ) de 8 secunde. Scripturile programate cronologic (Cron jobs) nu pot fi executate si/sau rulate la intervale mai mici de 15 minute, in caz contrar ele vor fi moderate automat sa ruleze la intervale de cel putin 15 minute. In cazul in care un cont utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor,etc.), contul poate fi suspendat pentru a mentine buna functionare a serverului. Numarul maxim de mesaje e-mail care pot fi trimise pe ora de pe un domeniu a fost limitat la 300 pentru prevenirea SPAM-ului, numarul de logari la mail este de maxim 180 pe ora, depasirea acestor limite atrage dupa sine suspendarea contului de gazduire web pentru mentinerea in buna functionare a serverului.

Pentru respectarea conditiilor mentionate mai sus exista programe specializate de monitorizare si alertare care ruleaza pe server.

Capitolul 6. Raspunderea limitata

FURNIZORUL nu poate fi considerat responsabil pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporara a serverelor, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor.

Clientul este de acord sa garanteze si sa considere FURNIZORUL lipsit de responsabilitate in legatura cu orice pretentii, daune, incluzand, fara a se limita la acestea, daunele cauzate tertilor, rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune Clientului.

De asemenea FURNIZORUL nu poate fi considerat responsabil pentru funcționarea greșită sau suspendarea funcționării SITEULUI beneficiarului din următoarele cauze:

  • update-uri WordPress.org care nu mai sunt compatibile cu pluginurile furnizate
  • update-urile ale pluginurilor ce vin cu pachetul care nu mai sunt compatibile cu WordPress sau nu mai sunt compatibile între ele – termenii și conditiile fiecarui plugin in parte pot fi citite pe pagina oficiala a pluginului. Aceste detalii se pot gasi pentru fiecare plugin in parte, accesand sectiunea Plugins>Installed Plugins
  • orice alte modificari a le serviciilor furnizate de catre TERTI FURNIZOR care pot sa intervina in utilizarea normala a serviciului

Capitolul 7. Incetarea contractului

a)     Contractul se poate rezilia cu acordul ambelor parti, in termenul de valabilitate, fara plata de daune, daca au fost achitate integral obligatiile.

b) Clientul are dreptul sa notifice in scris FURNIZORUL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la intrarea in vigoare a contractului.

c) In termen de 20 zile de la neplata ultimei facturi, prezentul contract se reziliaza de drept fara indeplinirea oricarei alte formalitati iar serviciile de care beneficiaza Clientul sunt desfiintate (sterse definitiv de pe server).

Capitolul 8. Dispozitii finale

FURNIZORUL isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document, acest lucru insa nu constituie motiv intemeiat pentru incetarea relatiilor contractuale de catre Client si nici pentru refuzarea platii serviciilor prestate de FURNIZOR.
FURNIZORUL nu va fi responsabil pentru informatiile afisate pe site-ul Clientului. Responsabilitatea pentru aceste informatii apartine exclusiv Clientului.
In cazul incetarii serviciilor ca urmare a nerespectarii contractului de catre Client, FURNIZORUL nu este responsabil cu despagubirea Clientului pentru platile efectuate.
Prevederile prezentului contract sunt guvernate de legea romana iar partile se angajeaza irevocabil sa recunoasca jurisdictia exclusiva a acesteia in caz de litigiu.
Orice neintelegeri rezultand din derularea prezentului contract se vor solutiona pe cale amiabila. In situatia in care nu se ajunge la o solutie pe aceasta cale, partile se vor adresa instantelor romanesti competente.

Aceasta politica si serverele sunt supuse politicii Hostogator (hostgator.com) si politica lor in privinta gazduirii web are prioritate fata de dispozitiile de aici. Clientul a luat cunostiinta si declara ca a inteles si este de acord cu politica de hosting Hostgator.com aflata aici si cu politica de confidentialitate aflata aici.

BENEFICIARUL trebuie sa tina cont de faptul ca prin incalcarea prezentelor prevederi pot raspunde penal sau civil in fata legii. Ne revine dreptul de a adauga, anula sau modifica termeni si conditii continute in prezentul document, caracterisicile planurilor de gazduire web, preturile serviciilor si produselor oferite si continutul siteului oricand, acest lucru insa nu constituie motiv intemeiat pentru incetarea relatiilor de colaborare de catre Client si nici pentru refuzarea platii serviciilor prestate de catre FURNIZOR.

BENEFICIARUL are responsabiliatea sa verifice acest document frecvent (o dată pe lună) pentru a fi informat despre orice modificari.

Apasa aici pentru pagina principala