Cum poti face Redirect Permanent 301?

Cum poti face Redirect Permanent 301?
Rate this post

De curand am fost nevoiti sa raspundem la aceasta intrebare:

Cum poti face Redirect Permanent 301?

Ei bine, fie ca aveti un domeniu vechi catre care doriti redirectionarea unuia nou sau invers, pasii pentru un site pe platforma WordPress sunt urmatorii:

Vrei Sa Inveti GRATUIT Sa Faci Site-uri Pe WordPress?

1. Se merge in admin site – Aspect (Appearance) – Editor Teme (Editor)

aspect-editor-teme

2. Se acceseaza Antet (header.php)

antet-header-php

3. Se adaugă codul următor:

header-301-moved-permanently

Daca vrei sa transferi un domeniu vechi pe unul nou, se poate lua un domeniu .ro si se poate face redirect permanent 301. Apoi, se poate muta/clona site-ul vechi pe noul site. Astfel, tot ce ai castigat ca autoritate, ranking, vechime va fi mutat pe noul site.

TEORETIC acesta va prelua toata vechimea si se vor actualiza toate datele in Google corect.

Efectiv siteul VECHI va redirecta AUTOMAT catre SITEUL-NOU.ro cu toate articolele. Pe urma poti ascunde/sterge ce articole nu le mai consideri relevante.

Cand ai facut acest lucru, cam in 2-3 luni in ochii Google site-ul va fi considerat ca fiind mutat pe noul domeniu. Bineinteles, asta va duce la pierderea de ranking si autoritate pe o perioada de timp (care poate fi scurta sau lunga, depinde de domeniu, etc.). Dar, o mare parte din ce ai castigat pana acum ca autoritate in ochii lui Google va fi pastrata pe noul site.

Dana Rusu

Am 8 ani experiență în marketing online.Aplează oricând la mine, pentru ajutor în demersurile afacerii tale online. Contact și mai multe despre mine aici (pe pagina mea de profil). Articole scrise de Dana Rusu.

Leave a Comment