Jetpack 4.4: Instrumente noi SEO, Widget-uri pentru Sidebar și Plan Personal

Jetpack 4.4: Instrumente noi SEO, Widget-uri pentru Sidebar și Plan Personal
5 (100%) 2 votes

Jetpack 4.4 a fost lansat de curând și include mai multe îmbunătățiri, bug-uri fixate, și câteva caracteristici noi, atât pentru utilizatorii gratuiți, cât și pentru cei cu plată.

Funcții noi

Vrei Sa Inveti GRATUIT Sa Faci Site-uri Pe WordPress?

Pentru abonații Jetpack Professional a apărut o caracteristică nouă: SEO Tools care te ajută să-ți optimizezi site-ul pentru motoarele de căutare și social media.

Au adăugat, de asemenea, două noi widget-uri pentru bara laterală:

-“Google Translate”, care permite utilizatorilor să traducă site-ul, și

-“Comunitatea mea”, unde poți vedea cine a interacționat recent cu site-ul tău.

De asemenea, nou în Jetpack 4.4 este Pinterest. Acum poți încorpora cu ușurință profilul Pinterest, pur și simplu prin lipirea link-urile într-un post sau o pagină. Iată un exemplu:

pinterest-jetpack

Îmbunătățiri de cod, viteză și infrastructură:

Jetpack a adăugat o serie de noi teste pentru a îmbunătăți procesul de dezvoltare și de eliberare, noi obiective API pentru a permite o mai bună gestionare a temelor și a plugin-urilor și 12 filtre noi.

Au făcut progrese și cu una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă utilizatorii Jetpack: modificările numelui de domeniu. Jetpack 4.4 face îmbunătățiri cu noua caracteristică ”Safe Mode”. Acest lucru va ajuta utilizatorii care lucrează cu mai multe site-uri și chiar utilizatorii care doresc pur și simplu să schimbe domeniul pentru site-ul lor.

Printre alte îmbunătățiri se numără înlocuirea screenshot-urilor cu plugin SVGs, în scopul de a face dimensiunea totală a fișierului mai mică și Photon utilizează acum HTTPS implicit.

Noul Plan Personal

Nou în Jetpack 4.4 este un plan personal care oferă backup site-ului, având spațiu de stocare nelimitat și filtrarea mesajelor nesolicitate. Acum, stai liniștit știind că site-ul personal este în siguranță, în ”mâinile” Jetpack, cu aceeași calitate a serviciilor, dar la un preț mult mai mic.

Sursa articol: Jetpack

Dana Rusu

Am 8 ani experiență în marketing online.Aplează oricând la mine, pentru ajutor în demersurile afacerii tale online. Contact și mai multe despre mine aici (pe pagina mea de profil). Articole scrise de Dana Rusu.

Leave a Comment