Interviu Google Adsense cu Ema

Interviu Google Adsense cu Ema
5 (100%) 1 vote

Am pregătit pentru tine un interviu scurt cu Ema, un bun prieten de-al meu, ce castiga câteva sute de dolari lunar din Google Adsense, fără a fi nevoit să lucreze mai mult de 4-5 ore pe săptămână la siteul său.

Aşadar, să începem…

1. De cât timp foloseşti Google Adsense şi ce te-a făcut să începi cu el?

Am inceput să folosesc Google Adsense din iarna lui 2006, mă inscrisesem cu un site făcut într-un generator şi publicat pe un subdomeniu. Am început cu Adsense pentru că era, şi este cel mai popular program de advertising şi nu impune condiţii speciale, cum ar fi traficul site-ului sau popularitatea.

ACCES INSTANT

Studiul De Caz: De La Pasiune La Afacere Online În 365 De Zile

Vrei să vezi cum am făcut o afacere online de la zero în doar 365 de zile, obținând un venit pasiv lunar cu prima vânzare?

2. Toată lumea se întreabă cum pot face bani din GA. Există vreun secret anume?

Da, se pot face bani “serioşi” din Google Adsense. Iar “secretul” principal este tema site-ului. Daca tema este stabilă şi tu ca proprietar menţii conţinutul site-ului în legătură cu tema Google Adsense v-a publica anunţuri relevante pe site-ul tău. De aici încolo totul merge de la sine.

3. Care crezi că sunt greşelile frecvente pe care le fac oamenii când vine vorba de Google Adsense?

La multe site-uri am observat că stilul anunţurilor este cel default. Este una dintre cele mai întâlnite greşeli. Stilul default, adica: link-ul din titlu albastru, textul negru şi url-ul verde scoate in evidenţă reclama şi până la urmă vizitatorul nu caută reclame pe site-ul tău ci conţinutul de care este interesat.

4. Dacă ar fi să dai un sfat celor ce folosesc GA, care ar fi acela?

Cel mai bun sfat pe care l-aş putea da ar fi: “Nu renunţa!”. Chiar daca nu câştigi din prima săptămână sau prima lună nu renunţa. Eu unul nu am câştigat bani pana nu am înţeles ce înseamnă cu adevărat Google Adsense. Aşa că îi sfătuiesc pe cei care sunt începători să încerce mai multe posibilităţi referitor la: plasarea anunţurilor, stilul, cantitatea, ş.a.

5. Ce face un site să câştige mai bine din GA? Traficul, modul de amplasare al reclamelor, conţinutul sau designul siteului? De ce?

Pentru inceput consider ca pentru a castiga mai mult in Adsense site-ul are nevoie de continut. Dar nu trebuie sa neglijam nici amplasamentul reclamelor si nici celelalte. Câştigurile vin din reclame care valorează, şi aceste reclame nu vor fi valoroase dacă conţinutul nu este potrivit. Dupa ce continutul site-ului este bun, poti incepe sa lucrezi la amplasamentul reclamelor si stilul lor.

6. Dacă ar fi să renunţi la GA, spre ce te-ai reorienta?

Momentan nu am nici un motiv ca să renunţ la Adsense, dar dacă ar fi să renunţ la Google Adsense as incerca Comission Junction (CJ.com) este un program de advertising destul de bun.

Mulţumesc Ema.

O să urmeze în curând o serie de articole despre cum poţi să câştigi bani din Google Adsense şi nu numai.

Până data viitoare, toate cele bune!

Baftă!

Tudor Mateescu
Urmărește-mă

Tudor Mateescu

Citește aici toate articolele scrise de Tudor Mateescu. Descarcă de aici ghidul bani din blog.
Tudor Mateescu
Urmărește-mă

6 thoughts on “Interviu Google Adsense cu Ema

  1. Adsensu e cam ineficient
    Adica tre sa ai mii de viz / zi sa castigi niste banuti decenti …. ca sa nu zic zeci de mii acu depinde si de nisa ….

    Si e esential sa ai traffic de calitate nu de ex gen STumbleupon …

  2. Buna.Si eu sunt nou in afacerea Adsense si fac in jur de 3 euro pe zi…Stiu ca e putin dar cred see you tarie ca voi ajunge si eu candva la 2-300 de euro cum resusesc altii.Site-ul meu ****** are ca tema principala body-building-ul insa nu apre sa atraga multa lume.Ceva sfaturi?

  3. Si site-ul tau EMA ? unde este vrem si noi sa vedem cum ai amplasat tu reclamele si ce continut si design are sit-ul tau !

    • Site ul meu va aparea in curand . Sper ca va fi interesant si va raspunde intereselor unui numar mare de vizitatori, prin continut si abordare.

Leave a Comment