Google Update: Google Anunta Noi Schimbari Din 21 Aprilie

Google Update: Google Anunta Noi Schimbari Din 21 Aprilie
5 (100%) 2 votes

Intr-un articol precedent va vorbeam despre Cel Mai Rapid Mod Prin Care Îți Poți Face Un Site Mobile Friendly si despre Cum Verifici Daca Ai Un Site Mobile Friendly In 4 Pasi. In acest articol, vei intelege de ce este atat de important sa ai un site mobile friendly!

Google ofera actualizari permanente pentru a se asigura ca utilizatorii sunt mereu la curent cu cele mai inovatoare si utile informatii. Astfel, actualizarea Google ce va fi efectuata pe 21 aprilie va avea un impact mult mai mare asupra site-ului tau, decat Penguin sau Panda.

Aceasta actualizare te indeamna automat spre a avea un site adaptat cerintelor mobile. In ultimii doi ani, Google a sugerat ca site-urile trebuie sa imbunatateasca modul in care isi adapteaza platforma pentru utilizatorii ce folosesc telefoanele mobile pentru a naviga. Si, pentru a nu lasa urma de indoiala, pe 21 aprilie va lansa o actualizare ce va avea un impact deosebit asupra celor care nu isi adapteaza site-urile acestei reguli.

Dar ce faci cand ai muncit foarte mult la construirea unui site si acesta nu raspunde la ajustarile facute pentru versiunea mobila?

ACCES INSTANT

Studiul De Caz: De La Pasiune La Afacere Online În 365 De Zile

Vrei să vezi cum am făcut o afacere online de la zero în doar 365 de zile, obținând un venit pasiv lunar cu prima vânzare?

Daca folosesti platforma WordPress, cel mai rapid modul pentru adaptarea siteului tau, conform cerintelor Google este JetPack. Ti-am explicat pe larg aici cum il poti folosi!

Este foarte important pentru toti cei care au un site sa si-l adapteze pentru afisarea corespunzatoare pe platformele  mobile, inainte de 21 aprilie. google-panda

Google a declarat ca aceasta actualizare va fi mai puternica decat Panda si Penguin. Dupa cum stim, aceste doua update-uri au avut un impact enorm asupra siteurilor. Cei care detin un cont Google au primit deja e-mailuri ce incurajeaza adaptarea site-urilor la versiunea mobila.

Un alt motiv pentru a adopta aceasta schimbare cat mai repede il reprezinta un studiu realizat de Comscore (companie ce se ocupa cu furnizarea datelor). Acesta a dezvaluit ca, in 2014 au crescut cu 60% cumparaturile online ce au fost realizate cu ajutorul telefoanelor si aplicatiilor pentru mobil.

Mai este putin pana pe 21 aprilie, asa ca la treaba toata lumea! Tu ti-ai actualizat siteul?

Dana Rusu

Am 8 ani experiență în marketing online.Aplează oricând la mine, pentru ajutor în demersurile afacerii tale online. Contact și mai multe despre mine aici (pe pagina mea de profil). Articole scrise de Dana Rusu.

2 thoughts on “Google Update: Google Anunta Noi Schimbari Din 21 Aprilie

  1. Hello Dana Rusu!
    Este o placere extraordinara sa te fi intalnit!
    Comunicarea deschide calea spre esente.
    Consideratie,
    Ioan Gavojdea

Leave a Comment