Functia de directionare pentru remarketing

Functia de directionare pentru remarketing
Rate this post

Google-remarketing

Functia de remarketing este asemanatoare unui tip de directionare comportamentala, ceea ce inseamna ca utilizatorul stabileste unde vor fi afisate anunturile tale, ramanand in legatura directa cu informatia vizualizata online.

Daca dispuneti de un buget mai mic si vreti sa fiti siguri ca veti include doar utilizatori care au sanse sigure de a deveni clienti, ar trebui sa luati in calcul folosirea altor metode de directionare pe langa optiunile de remarketing alese. De exemplu va puteti axa pe directionare conditionata de varsta sau alte criterii.

Este foarte important sa retineti ca Google face anumite presupuneri legate de situatia demografica si acestea nu sunt mereu corecte. Asa ca nu uitati sa bifati “anonim” pentru a evita sa pierdeti un potential client. Acest lucru se poate seta din optiunea Display Network, apasand pe butonul verde “+targeting” pozitionat in partea stanga, sus a ecranului.

ACCES INSTANT

Studiul De Caz: De La Pasiune La Afacere Online În 365 De Zile

Vrei să vezi cum am făcut o afacere online de la zero în doar 365 de zile, obținând un venit pasiv lunar cu prima vânzare?

adwords-remarketing

Directionarea optiunii de remarketing in functie de calitatea vizitatorilor

Este foarte important sa restrangeti functia de marketing, astfel incat sa fie adresata doar celor care ofera o interactiune de calitate site-ului dumneavoastra, astfel ca puteti adauga urmatoarele criterii listelor folosite – excludeti oamenii care nu sunt stabili si pe cei care petrec mai putin de 10 secunde pe site.

adwords-remarketing-guide-options-button

Pentru a directiona anunturile catre vizitatori de calitate, trebuie sa creati liste in interiorul Google Analytics si apoi sa creati combinatii personalizate de liste in interiorul programului ce le exclude.

adwords-remarketing-exclude-site-categories

Dana Rusu

Am 8 ani experiență în marketing online.Aplează oricând la mine, pentru ajutor în demersurile afacerii tale online. Contact și mai multe despre mine aici (pe pagina mea de profil). Articole scrise de Dana Rusu.

Leave a Comment