Despre Tudor Mateescu

Salut!

Sunt Tudor Mateescu și sper că deja ne cunoaștem cât de cât! Dacă înca nu mă cunoști, nu-i nimic! O să încerc să-ti prezint succint cateva despre mine. În primul rând imi place foarte mult acest citat:

Fă afaceri cu oameni buni. Dacă faci afaceri cu oameni buni nu ai nevoie de contract. Dacă faci afaceri cu oameni răi degeaba ai contract…

Sunt cunoscut în special pentru proiectele pe care le-am lansat precum: blogsens.ro, membriliardar.ro, siteintop.ro, expertmark.ro, curswordpress.ro, secretulbanilor.com și altele.

De aceea dacă dorești să mă cunoști mai bine îmi poți citi articolele de pe aceste siteuri și poți să urmărești ce rezultate au avut alții parcurgându-le și mai ales punându-le în aplicare!

Și pentru că nu-mi place să vorbesc despre mine și pentru că consider că rezultatele și munca sunt cele care trebuie să vorbească iată mai jos câteva repere.

Citește aici toate articolele scrise de mine.

Ce Spun Clientii Despre Mine

Claudiu din București, Cursant Blogsens

Cosmin Nasasa – Media Director, iMedia (divizia interactiva Leo Burnett)

Exista cativa termeni care definesc relatia cu Tudor, confirmati pe parcursul desfasurarii unor proiecte:

  • know how demonstrat de solutiile oferite
  • mentinerea unui nivel ridicat al calitatii serviciilor oferite
  • siguranta lucrului bine facut
  • flexibilitate in abordare

Pe scurt: un partener de dorit.

Catalina Margarint, Cursant Blogsens.ro

Sebastian Papp, Cursant Expertmark.ro

 

Am fondat această comunitate din dorința de a-i învăța și pe alții marketing online dar a și învăța de la alții.

Am experiență de peste 10 ani în: marketing, management, SEO, SEM, creare de produse și siteuri de cursuri online, copywriting, wordpress, adwords etc. Știu din unele multe și din altele puține, de ajuns cât să mă descurc fără să apelez la prea mulți specialiști. Am terminat facultatea de Management – ASE. Dar am ajuns la concluzia că în viața fie vrei să înveți singur (ești autodidact), fie nu înveți deloc. Profesorii și oamenii cu experiență te pot ajuta DOAR când îți dorești să înveți. Când nu dorești sau acea materie nu te pasionează deloc poți să ai cei mai bun profesori din lume, pentru că tot la același nivel vei rămâne.

Sunt pasionat de chitară și muzică clasică. Sunt pasionat de bucătărie (pentru asta am deschis si naturolog.ro) și lucrul mâinilor. Îmi place să lucrez și nu să stau degeaba. Caut liniștea, fug de gălăgie.

Reușita este personală! Dacă o mie de indivizi au reușit acest lucru nu este o garanție că și tu vei reuși. Dar de asemenea mai înseamnă că dacă o mie de indivizi au eșuat acest lucru nu înseamna că și tu vei eșua!
Pentru datele de contact descarca ghidul si vei primi un email de la mine. Ma poti contacta pe acel email.

Social Media

  1. Youtube
  2. Google+
  3. Facebook 
  4. Twitter
  5. Linkedin