Despre Daniela Rusu

Salut!

Sunt Dana Rusu și voi încerca să prezint cât mai bine tot ce se învârte în mediul online: seo, sem, marketing online, ppc și multe alte informații extrem de utile pentru o vizibilitatea bună online. În primul rând imi place foarte mult acest citat:

Poţi avea tot ce îţi doreşti în viaţă dacă ajuţi suficiente persoane să obţină ceea ce vor.

Sunt cunoscută, în special ca și specialist seo, în cadrul Maxim Promotion, precum și pentru alte site-uri și proiecte naționale și internaționale, în care m-am implicat, în cei peste 8 ani de când am început să învăț și să iubesc tot ce ține de mediul online.

Dacă dorești să mă cunoști mai bine îmi poți citi articolele de Maxim Promotion și Academia de Marketing.

Citește aici toate articolele scrise de mine.

Ce Spun Clientii Despre Mine

  • Dr. Bogdan Stanescu www.sanacas.ro

“Lucram deja impreuna de cateva luni. Simt, in permanenta ca suntem o echipa.
Lucrurile evolueaza foarte bine si rapid pentru firma mea.”

  • Dnul. Florentiu Soare www.comod.ro

“Colaborarea cu voi a fost, este si va fi intotdeauna o placere. De ce?
Servicii prompte, profesionale, oameni care isi cunosc meseria si care-ti raspund imediat, in majoritatea cazurilor, la orice problema aparuta. Recomand cu incredere, rezultatele vor fi cele asteptate sau chiar mai bune.”

  • Dna. Anca Campean www.pervita.ro

“O echipa de profesionisti, care, imediat dupa inceperea colaborarii au facut ca lucrurile sa evolueze rapid si constant. Sunt mereu informati si la curent cu noutatile, sunt dinamici si proactivi. Sunt foarte multumita!”

Sunt membru al acestei comunități de excepție din dorința de a-i învăța și pe alții totul despre ce înseamnă promovare online, dar a și învăța de la alții.

Experiență

Am experiență de peste 8ani în: SEO, SEM, PPC, management de proiect, creare de siteuri, wordpress, adwords etc. Știu din unele multe și din altele puține, de ajuns cât să mă descurc fără să apelez la prea mulți specialiști. Am terminat facultatea de Management – ASE, precum și facultatea de Finanțe Asigurări Bănci și Burse de Valori – ASE. Consider că mediul online evoluează în fiecare secundă, astfel că îmi petrec 80% din timp citit și învățând și doar 20% din timp este alocat lucrului efectiv. Doar învățând și citind zilnic poți evolua!

Pasiuni

Sunt pasionată de muzică, sport și mașini. De curând am început să învăț mai multe despre bucătărie (contribui la dezvoltarea site-ului naturolog.ro). Îmi place să lucrez și mă dezvolt zilnic. Dacă până acum îmi plăcea zgomotul, îmi plăcea agitația, acum iubesc liniștea, natura, animalele.

Reușita este personală!

Trebuie să fii încrezător și vei reuși! În viață reușesc doar cei care vor și care luptă zilnic pentru a ajunge acolo unde își doresc! Daca eu am reușit, poți și tu!

Contact

Ma poti contacta pe acest email.

Social Media

  1. Youtube
  2. Google+
  3. Facebook 
  4. Twitter
  5. Linkedin