De La 50$ Din Adsense La 14.900 $

De La 50$ Din Adsense La 14.900 $
Rate this post

Am gasit de curand un site care facea 50$ pe luna si s-a vandut pe Flippa.com cu 14.900$

1-adsense

 

Asta inseamna ca s-a vandut la pretul de trei sute de ori venitul lunar (300 x 50) ! Este extraordinar mai ales cand ne gandim ca un site se vinde in general la pretul de doisprezece, douazeci  de ori venitul lunar. La o prima vedere, tot ce are de valoare acest site este vechimea.

ACCES INSTANT

Studiul De Caz: De La Pasiune La Afacere Online În 365 De Zile

Vrei să vezi cum am făcut o afacere online de la zero în doar 365 de zile, obținând un venit pasiv lunar cu prima vânzare?

Un site cu vechime in Google conteaza mult, dar nu atat de mult cat sa bagi in el 15.000$ ! Ce a contat oare de s-au facut 155 de licitatii? Page rank nu prea are, domeniul nu este nu stiu domeniu nemaipoment, ba as zice ca incalca si noile prevederi Google privind domeniile Exact Match Domain.

Ce are acest site de merita asa de multi bani?

Pasivitatea si stabilitatea dovedite in timp. Dar mai mult decat atat, ce continut are? Unul static, cum inveti in cursul Blogsens (doar una din metodele discutate).

Continutul static si util este genial pentru ca asigura pasivitatea afacerii! Si iata ce mult pret pun pe el oamenii de afaceri, care intr-adevar stiu afaceri online!

In caz ca se va schimba siteul ca design (precum vezi este foarte simplist, spre vechi si “urat”, dar util!), am facut cateva print screenuri cu siteul:

2-adsense

3-adsense

 

Se poate observa ca siteul este compus doar din niste tabele cu informatii scurte si la obiect despre foliile auto. Concluzia? Un site util, usor de tinut la zi, de interes major pentru nisa auto care produce un venit constant si mai ales pasiv. Cat de greu este sa schimbi o cifra daca legea se schimba?

Toate aceste metode de promovare si de a realiza siteuri, le-am detaliat in cursul Blogsens. Poti participa si la lectii gratuite pentru incepatori aici.

Linkul catre licitatie.

Sper ca acest exemplu sa te ajute sa-ti vina niste idei bune de afaceri online

Tudor Mateescu
Urmărește-mă

Tudor Mateescu

Citește aici toate articolele scrise de Tudor Mateescu. Descarcă de aici ghidul bani din blog.
Tudor Mateescu
Urmărește-mă

2 thoughts on “De La 50$ Din Adsense La 14.900 $

  1. Se pare ca cuvantul “automotive” chiar a cantarit ceva in tranzactia asta 🙂

    Pe Flippa sunt multi investitori profesionisti care cumpara un site doar cu interesul sa-l vanda mai tarziu pe mai multi bani, dupa ce il dezvolta. Exact ca si in imobiliare. Cumperi ceva, imbunatatesti, vinzi mai scump.
    De aceea ar fi complicat spre imposibil pentru un incepator sa cumpere site-uri acolo, dar mult mai usor sa faca unul profitabil si sa-l vanda (cam despre ce se vorbeste in Blogsens).

Leave a Comment