De ce nu ai avut succes pe internet până acum?

De ce nu ai avut succes pe internet până acum?
5 (100%) 1 vote

Dacă ştii calea pe care trebuie să o iei, atunci e uşor. Dacă nu… atunci vei fi doar un simplu turist prin lumea virtuală.

Îmi aduc aminte când am început eu cu afacerile online. Primele zile au fost foarte ciudate. Am dat de cuvinte ca şi PPC, PTC, SEO, SERPS, squeeze page, sales letter, ROI sau altele şi mai ciudate.

Pe lângă faptul că aveam nevoie de bani, am început mai mult şi din pură curiozitate. Iar ăsta a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în toată viaţa mea.

Acum, când mă văd de unde am pornit, îmi dau seama cât de uşor îmi era dacă aveam pe cineva care să îmi spună toate greşelile pe care le-am făcut. Însă dacă aş mai începe odată, probabil le-aş face din nou. Pentru că a meritat.

ACCES INSTANT

Studiul De Caz: De La Pasiune La Afacere Online În 365 De Zile

Vrei să vezi cum am făcut o afacere online de la zero în doar 365 de zile, obținând un venit pasiv lunar cu prima vânzare?

Şi cu toate astea, mă uit zi de zi la oameni care au foarte mare nevoie de bani dar nu ştiu de unde să facă rost. Oameni care se ceartă la televizor pentru o bucată de pâine. Oameni care ies în stradă pentru nişte amărâţi de 100 de lei.

Dar în special oameni cărora nu le spune nimeni că există o cale mai uşoară.

Eu unul, acum trăiesc din banii făcuţi pe internet şi vreau ca şi tu să ai oportunitatea asta. Să-ţi schimbi viaţa şi să obţii independenţa financiară pe care o meriţi.

Nu vreau să te plictisesc cu povestea mea. Dar pot să-ţi spun asta. De patru ani şi ceva de când am început, am trecut dintr-o metodă de făcut bani într-alta. De la siteuri de genul paid-to-click, blogging, marketing afiliat, vânzări de domenii, creare de siteuri, vânzări de produse, magazine online, până la google adsense şi altele care nu îmi vin acum în minte.

Doar afaceri MLM nu am încercat şi nu voi încerca vreodată. Sunt contra acestor jocuri şi de părere că poţi avea un venit mult mai bun online fără tot felul de scamatorii.

Ce vreau eu să zic – internetul se schimbă cu viteza luminii, iar tu trebuie să te concentrezi pe ceea ce îţi place şi eşti pasionat. Măcar un pic trebuie să-ţi placă domeniul respectiv. Altfel totul se duce de râpă. Împreună cu motivaţia ta.

Vreau să-ţi spun o poveste…

Unul dintre prietenii mei a vrut să-şi înceapă prima lui afacere online. Avea o grămadă de idei super tari. Vorbeam tot timpul despre toate acele lucruri grozave pe care le vom face cînd vom începe. Eram foarte încântaţi.

Apoi brusc şi-a schimbat focusul şi s-a îndreptat spre alte domenii. Încet încet şi-a pierdut toată motivaţia.

Singurul lucru care a lipsit a fost ACŢIUNEA. Aşa cum ziceam eu odată – “Vrei rezultate? Încetează să mai pui întrebări şi începe să faci ceva!”.

Sau mai bine spus: “Frica este un mecanism al supravieţuirii, nu un mecanism al succesului”.

Este normal să îţi fie frică sau să întâmpini obstacole. Poate nu poţi renunţa la slujbă pentru că ai facturi de plătit. La urma urmei, frica este bună pentru că te ţine în siguranţă.

Pentru a reuşi trebuie să ieşi înafara zonei de confort. Cred că am auzit cuvintele astea de o mie de ori. Însă sunt de o mie una ori adevărate.

Chiar dacă vei suferi un eşec, şi ţi se va întâmpla asta ( îmi pare rău pentru că îţi spun adevărul ) eşti doar la un pas de a avea succes. Mie mi s-a întâmplat de zeci de ori. Eram pe marginea prăpastiei. Singur, fără speranţă, fără idei cu ce o să fac şi cu toate astea am reuşit.

Însă niciodată nu am încetat să cred în mine.

Pentru că acţiunea duce spre succes. Cu cât încerci de mai multe ori, cu cât greşeşti de mai multe ori, cu atât mai multe şanse ai de a avea succes. Pe net, în viaţă, oriunde.

Şi nu crede în pastilele roşii. Nu există “30 de mii de dolari în şapte zile”. Nu dacă eşti la început. Ar trebui să ai un noroc imens ca să se întâmple asta.

Îţi spun un singur lucru. Trebuie să munceşti pentru a avea succes pe internet. Trebuie să pui osul la treabă dacă vrei profit de mii de dolari.

Tudor Mateescu
Urmărește-mă

Tudor Mateescu

Citește aici toate articolele scrise de Tudor Mateescu. Descarcă de aici ghidul bani din blog.
Tudor Mateescu
Urmărește-mă

1 thought on “De ce nu ai avut succes pe internet până acum?

  1. Pe net ca sa ai succes tre timp timp si multa munca
    Peste noapte nu ajungi sa ai traffic si bani …
    Un site ca sa ajunga destul de stabil in traffic/castiguri consider ca trebuie sa treaca 6-12 luni …

Leave a Comment