De ce e important sa alegi ce vei face?

De ce e important sa alegi ce vei face?
5 (100%) 1 vote

Primul si poate cel mai important pas din toata treaba asta este sa alegi. Sa alegi daca esti dispus sa faci asta sau nu. Pentru ca viata este un joc de cuvinte ce iti pot schimba soarta in bine sau rau. De asta esti responsabil tu.

De aceea zic sa cantaresti lucrurile inainte de a lua decizia, cel putin in cazul acesta. Ok. Hai sa vedem:

Daca iti place, fara sa iti dai seama de ce, daca pur si simplu de simti bine facand asta, fara sa iti pese de bani sau de alte beneficii materiale sau mai bine spus daca ai face-o si pe gratis, atunci continua ceea ce faci.

Ce trebuie sa sti…

ACCES INSTANT

Studiul De Caz: De La Pasiune La Afacere Online În 365 De Zile

Vrei să vezi cum am făcut o afacere online de la zero în doar 365 de zile, obținând un venit pasiv lunar cu prima vânzare?

Toata treaba asta are mare legatura cu calculatorul. Eu personal stau si stateam destul de mult timp in faţa calculatorului.

Odata ce ai inceput sa inveti lucrurile astea, va dura o perioada de timp pana o sa incepi sa castigi bani adevarati. Asta insemnand ca lucrurile nu se invata de pe o zi pe alta si ca va trebui sa ai rabdare.

Daca ai ales sa intri in domeniul acesta, trebuie sa stii ca reputatia se castiga greu si se pierde usor. Imi venea greu sa cred la inceput dar m-am lamurit pe parcurs. Si stii cum? Fiindca traim intr-o era a atenţiei. In care toata lumea iti face cu mana pe net sa le cumperi produsele sau sa le vizitezi siteul. Sa nu mai vorbim de mail. Erau saptamani in care primeam zeci de mesaje spam (adica mesaje nedorite ). Asta a devenit enervant pana la urma si am decis ca eu nu voi face asta. La fel va recomand si voua.

Si totusi… pana la urma de ce naiba e asa de importanta alegerea asta?

Pentru ca cel mai important lucru in viata este sa fim fericiti. Daca vei fi sau nu, facand asta… tu alegi.

Tudor Mateescu
Urmărește-mă

Tudor Mateescu

Citește aici toate articolele scrise de Tudor Mateescu. Descarcă de aici ghidul bani din blog.
Tudor Mateescu
Urmărește-mă

Leave a Comment