Cum verifici daca ai un site mobile friendly in 4 pasi

Cum verifici daca ai un site mobile friendly in 4 pasi
5 (100%) 1 vote

De curand, am fost nevoita sa testez diferite module (plugins) pentru un site pentru a-l face compatibil cu toate tipurile de mobil. Si nu exagerez cand spun ca am testat peste 20 de module, majoritatea transforma paginile foarte urat, culori ciudate, reclame peste reclame. Singurul modul care m-a multumit (desi sunt persoane care sustin ca ingreuneaza incarcarea paginii) este Jetpack, pe care il poti descarca de aici.

Jetpack by WordPress este printre primele module recomandate de WordPress, dupa cum poti vedea in imaginea de mai jos:

Vrei Sa Inveti GRATUIT Sa Faci Site-uri Pe WordPress?

jetpack-modul-wordpress

Acum, sa revenim la intrebarea pusa in titlul acestui articol…

Cum verifici daca site-ul tau este un site mobile friendly?

Pas 1: Mergi pe pagina Mobile-Friendly Test de la Google:

mobile-friendly-verificare

Pas 2: Adauga siteul (blogul) tau, sau orice alt site pe care vrei sa il verifici si apasa butonul ”Analyze” (buton albastru situat in dreapta casutei de verificare)

mobile-friendly-verificare-pas2Pas 3: Asteapta analiza siteului tau.

mobile-friendly-verificare-analiza

Pas 4: Rezultatul este afisat in cateva secunde. Poti vedea daca ai un site mobile friendly.mobile-friendly-verificare-rezultat

4 pasi simpli si afli daca ai un site mobile friendly. Incearca si tu!

Dana Rusu

Am 8 ani experiență în marketing online.Aplează oricând la mine, pentru ajutor în demersurile afacerii tale online. Contact și mai multe despre mine aici (pe pagina mea de profil). Articole scrise de Dana Rusu.

2 thoughts on “Cum verifici daca ai un site mobile friendly in 4 pasi

  1. Salut! Desi google spune ca site-ul este mobile friendly , totusi eu nu pot sa citesc nici macar o pagina a acestui site de pe telefonul meu intrucit mereu apare ferastra aia pop-up pe care nu o pot inchide… Cred ca ar fi bine daca fereastra nu ar aparea cind site-ul este accesat de pe un dispozitiv mobil. Sunt sigur ca trebuie sa existe un plugin si pentru aceasta problema.

Leave a Comment