Cum Trebuie Gandita Munca De SEO/Link Building

Cum Trebuie Gandita Munca De SEO/Link Building
5 (100%) 1 vote

Am primit o intrebare foarte buna pe email.
“Daca imi fac un blog pe wordpress si in el scriu de 100 de ori un link catre un alt site, google va contoriza 100 de linkuri catre site-ul respectiv?”

La inceput toti avem tendinta sa abuzam de metodele SEO, crezand ca Google nu se prinde. Ei bine, Google se prinde, si nu doar ca se prinde dar si exagereaza in multe zone, tocmai pentru ca nu ii place sa fie manipulat.
De ce nu-i place sa fie manipulat? Din motive financiare si de putere!

Iata raspunsul meu la intrebarea respectiva:

“Da, dar va considera ca faci SPAM, pentru ca stie ca acele linkuri sunt de la un singur domeniu. Un link in blogroll sau intr-un articol este suficient, Nu trebuie abuzat, tiparele acestea sunt identificate de catre Google si depunctate, tocmai pentru ca au fost folosite in trecut.

ACCES INSTANT

Studiul De Caz: De La Pasiune La Afacere Online În 365 De Zile

Vrei să vezi cum am făcut o afacere online de la zero în doar 365 de zile, obținând un venit pasiv lunar cu prima vânzare?

In munca de SEO trebuie sa ne straduim sa facem totul sa para natural si nu artificial.

Deci chiar daca munca de SEO este “artificiala”, avem datoria sa ne straduim sa pacalim robotul Google ca ce se intampla cu siteul nostru este o crestere naturala, datorita eforturilor noastre de marketing. Si cel mai bun mod de a-l pacali pe Google, este chiar sa depunem efortul sa facem un marketing care sa creeze o crestere naturala  – chiar daca o mai ajutam din cand in cand prin diverse metode.

Dar sa ne straduim ca acele metode sa nu fie descoperite. In cazul de fata, un singur link dintr-un articol, face mai mult decat o suta de linkuri sau decat un link din Blogroll, care apare pe toate paginile.

Tudor Mateescu
Urmărește-mă

Tudor Mateescu

Citește aici toate articolele scrise de Tudor Mateescu. Descarcă de aici ghidul bani din blog.
Tudor Mateescu
Urmărește-mă

12 thoughts on “Cum Trebuie Gandita Munca De SEO/Link Building

 1. Deci cea mai buna metoda sa-l “pacalesti” pe Google este sa nu-l pacalesti, si sa oferi chestii de valoare reala 🙂

  Orice tip de “pacaleala” nu tine mult timp, pentru ca oricat de bine merge acum, Google va descoperi metoda si o va neutraliza in scurt timp prin update-uri cum au mai fost in trecut (Penguin, etc).

  In schimb e o idee buna sa folosesti mai des un cuvant care e cautat de lume des in Google in articolul tau, daca vrei sa fie gasit de oamenii care cauta cuvantul respectiv. Poti folosi Google Keyword Tool pentru asta (search si-l vei gasi).

  Bun articol 🙂

 2. Apropo de linkuri. Nu mi-a fost niciodata clar daca e mai bine ca blogrollul sa apara numai pe pagina pricipala sau sa apara pe toate paginile. Ai putea sa spui ceva despre asta ? Te rog !

 3. Nu stiu daca doar am avut intentia sa comentez aici sau am comentat, dar nu ai citit inca comentariul.
  Reiau, referitor la linkurile din blogroll. Am inteles din acest articol ca Linkurilor din blogroll le scade valoarea daca apar pe toate paginile. Cum se poate face ca ele sa apara numai pe pagina principala ?

Leave a Comment