Dupa cum va mai spuneam, odata ce am invatat HTML, am inceput sa devin frustrat. Ma asteptam sa fac si eu siteuri care sa arate super cool, si cu o multime de vizitatori, dar cunostintele pe care le aveam pana atunci nu ma prea ajutau. Asa am dat de CSS, sau foi de stil in cascada. Cu ajutorul lui iti vei aranja siteul frumos in pagina si il vei face putin mai dinamic.
Un tutorial frumos despre CSS gasiti aici.

Vrei Sa Inveti GRATUIT Sa Faci Site-uri Pe WordPress?
La fel ca si la HTML, codul pe care il vei scrie in pagina .css va trebui sa fie curat si sa respecte normele W3C.
Cine sunt W3C astia si ce treaba au ei cu siteul meu?
Hai sa va spun o poveste. La inceput, dupa ce am invatat si HTML si CSS, eram tare fericit ca incepusem si eu sa creez siteuri cu un aspect placut. Ba chiar am castigat un concurs cu unul dintre ele. Am ajuns acasa si prietenul asta al meu mi-a zis ca e cam incurcat codul pe care il folosesc si ca nu e valid. De asta mi-am dat seama decat atunci cand am intrat cu un browser diferit fata de cel cu care lucram, pe siteul meu. Se vedea altfel si erau multe erori de design. Degeaba. Nu prea intelegeam eu de ce si despre ce vorbeste. Asa ca m-am apucat sa caut pe net.
W3C astia sau mai bine zis World Wide Web Consortium reprezinta principala organizatie internationala care stabileste standardele si normele dupa care functioneaza un browser web, adica programul pe care il folosesti tu ca sa navighezi pe net. Asa ca, daca vrei ca sa nu ai probleme cu afisarea siteului tau in diferite browsere, trebuie sa scrii un cod valid. Despre asta in articolele viitoare.
Pe scurt, CSSul ofera flexibilitate siteului tau. Recomand cu incredere sa va apucati sa invatati despre acesta.
Tudor Mateescu
Latest posts by Tudor Mateescu (see all)
- Cum Faci Un Produs Digital - July 4, 2019
- Două Chestiuni Pentru A Face Bani Din Youtube, Vlog, Blog, Facebook, Instagram - April 4, 2019
- Vlog – Continutul Este Rege ! - April 4, 2019
Multumesc! F bun articolul!