Cum să aduci trafic cu Yahoo Answers

Cum să aduci trafic cu Yahoo Answers
5 (100%) 1 vote

Ţin să menţionez încă de la începutul acestui articol că strategia merge doar pentru siteurile în limba engleză. Cam acesta este targetul pe care îl vizează Yahoo Answers.

Ok, ce e Y. Answers?

Este un site pe care lumea intră, pune întrebări sau află răspunsul la diverse întrebări. Foarte simplu, nu-i aşa?

De ce te-ar putea ajuta Yahoo Answers?

ACCES INSTANT

Studiul De Caz: De La Pasiune La Afacere Online În 365 De Zile

Vrei să vezi cum am făcut o afacere online de la zero în doar 365 de zile, obținând un venit pasiv lunar cu prima vânzare?

Imaginează-ţi o persoană interesată de „how to look cool”. Acea persoană va intra pe Y. Answers şi va pune această întrebare. De îndată se vor găsi câţiva ce îi vor răspunde la întrebare. Unii dintre ei chiar vor posta un link la sfârşitul răspunsului ce duce spre un site din domeniu.

Ei bine, de asta poţi să profiţi şi tu. Vei putea răspunde la întrebările oamenilor, iar la sfârşitul răspunsului să adaugi link spre siteul tău.

Desigur, nu te apuci să pui linkul la toate întrebările care îţi apar în cale. Tu vrei vizitatori targetaţi. Oameni interesaţi din domeniu.

Despre asta o să îţi explic în cele ce urmează.

Acum trebuie să îţi faci un cont pe Yahoo Answers. Atenţie: dacă ai deja un cont de Yahoo, poţi să îl foloseşti pe acela, însă eu nu aş recomanda acest lucru.

Motivul este simplu. Deşi această metodă nu este una SPAM, foarte mulţi useri din comunitatea Yahoo tind să dea prea uşor click pe butonul de „report”, astfel te-ai putea trezi cu contul de Yahoo suspendat.

Acum, înainte de a începe să răspunzi la întrebările din domeniul tău, vreau să îţi petreci câteva minute studiind categoriile din Y. Answers.

În dreapta ai toate categoriile. Uită-te cum sunt ele aranjate. Acordă-le un pic de timp. Joacă-te cu ele, intră în fiecare şi vezi la ce anume se referă.

Ceea ce o să observi este că Yahoo Answers este foarte puternic atunci când trimiţi trafic către un site ce se referă la mai multe nişe. De exemplu un portal – are foarte multe categorii. Sau un site de ştiri.

Şi de asemenea, răspunzând la întrebări din mai multe nişe, contul tău va părea mult mai „natural”. Nu vei arăta ca şi unul ce se foloseşte de Y. Answers doar pentru a trimite trafic către siteul său.

Cât de mult trafic îmi poate aduce Yahoo Answers?

Depinde. Totul variază în funcţie de nişa pe care o targetezi şi de calitatea răspunsului sau dacă răspunsul tău este votat ca fiind „The best answer” ori nu.

În general te poţi aştepta la 1-2 vizitatori pe lună pentru fiecare răspuns ce îl dai. Asta înseamnă că după ce ai răspuns la 50 de întrebări, te poţi aştepta la 50-100 de vizitatori pe lună.

Asta îţi poate părea puţin, însă imaginează-ţi cum ar fi să ai 1000 de răspunsuri. Ai putea aduce 1500-2000 de vizitatori în fiecare lună, doar folosind această strategie simplă.

Nu ar trebui să îţi ia mai mult de 10-15 minute.

Tudor Mateescu
Urmărește-mă

Tudor Mateescu

Citește aici toate articolele scrise de Tudor Mateescu. Descarcă de aici ghidul bani din blog.
Tudor Mateescu
Urmărește-mă

1 thought on “Cum să aduci trafic cu Yahoo Answers

  1. Se poate aplica si la blogurile care au continut doar in romana? De unde sti ca gasesti vizitatori targetati care sa fie din Romania? Consider ca aceasta metoda este foarte buna atata timp cat continutul site-ului caruia ii pui link este in engleza.

Leave a Comment