Cum sa adaugi copyright pozei

Cum sa adaugi copyright pozei
5 (100%) 2 votes

Ma chinuiam de zor sa fac un tutorial in Photoshop pentru cei ce vor sa-si adauge copyright-ul pe o poza cand, mi-am dat seama ca unii dintre voi s-ar putea sa nu aveti instalat programul sau altii ar putea sa foloseasca altul sau pur si simplu nu aveti chef sa invatati despre asa ceva si vreti doar sa adaugati drepturile alea de autor.

Nimic mai simplu.

Vrei Sa Inveti GRATUIT Sa Faci Site-uri Pe WordPress?

Urmatorul site face toata treaba in locul vostru. Puteti adauga astfel pana la 5 imagini deodata, cu conditia ca acestea sa nu depaseasca 25mb.

De asemenea puteti si sa redimensionati imaginea sau imaginile incarcate.

Metoda este simpla.

Pasul 1 – Incarcati fotografiile dorite

Pasul 2 – Selectati tipul de watermark dorit

Aici aveti de ales intre un copyright de genul Text, ori puteti incarca o imagine de pe calculator sau, puteti face ambele lucruri. Adica atat imagine cat si text.

Tot aici puteti sa pozitionati locul unde va fi dispus textul, respectiv imaginea pe fotografia incarcata, puteti selecta tipul de text, negru pe fundal alb, alb pe negru etc.

Si in cele din urma…

Pasul 3 – Va da posibilitatea sa descarcati fotografiile la voi pe calculator.

Pentru cei ce nu au chef sau nu au timpul necesar sa invete cateva tehnici de dispunere a copyright-ului in alte programe, recomand acest site. Pe viitor o sa pun un mic tutorial despre cum puteti face asta in Photoshop.

Tudor Mateescu
Urmărește-mă

Tudor Mateescu

Citește aici toate articolele scrise de Tudor Mateescu. Descarcă de aici ghidul bani din blog.
Tudor Mateescu
Urmărește-mă

1 thought on “Cum sa adaugi copyright pozei

Leave a Comment