Cum Rezolvi Eroarea “Conexiunea Nu Este Securizata” Pe Un Site Cu Certificat SSL Valid

Cum Rezolvi Eroarea “Conexiunea Nu Este Securizata” Pe Un Site Cu Certificat SSL Valid
5 (100%) 6 votes

Siteul /domeniul web securizat cu SSL devine din in ce mai mult o necesitate, atat din punct de vedere SEO, siguranta date dar si din punct de vedere al browser-ului.  Daca ai deja un site pe WordPress pe care ai pus un certificat SSL atunci s-ar putea sa te lovesti de ceea ce se cheama: mixed cotent!

Si desi siteul tau are un SSL valid, datorita faptului ca pe pagina servesti resurse de pe http Google Chrome iti va da urmatoarea eroare: “Conexiunea Ta Nu Este Securizata”. Acest lucru se intampla, cum am spus mai sus datorita continutul mix servit pe pagina, care poate fi de la imagini, formulare, css.Pentru a rezolva problema poti intreprinde urmatorii pasi:

Vrei Sa Inveti GRATUIT Sa Faci Site-uri Pe WordPress?

 

  1. Pentru a vedea exact continutul pentru care se plange browserul poti urma pasii:
    1. Tasta F12 in Google Chrome
    2. Alegi Consola Java precum in poza de mai jos si acolo o sa vezi erorile
  2. Rezolvi probleme pe rand, inlocuitnd pe fiecare pagina elementele cu probleme, sau poti instala un plugin de wordpress – wordpress ssl insecure fixer – care in mare parte iti poate rezolva automat problemele… sau le poate face si mai mari! (trebuie testat cu backup inainte).  Pentru un site simplu de tipul imagine si text nu ar trebui sa ridice probleme!

 

Tudor Mateescu
Urmărește-mă

Tudor Mateescu

Citește aici toate articolele scrise de Tudor Mateescu. Descarcă de aici ghidul bani din blog.
Tudor Mateescu
Urmărește-mă

Leave a Comment