Continutul Este REGE

Continutul Este REGE
5 (100%) 1 vote

Continutul Este Rege

Nu o spun eu ci Bill Gates, chiar din 1996.

Probabil ai auzit frecvent fraza “Content is the king” si de aceea trebuie sa intelegi ca da, continutul este extrem de important. Acum Internetul este intr-o continua expansiune, cu miliarde de site-uri existente, asadar cum vor alege cititorii site-ul tau si nu altul? Prin ce se diferentiaza el? Prin continut bineinteles.

Atunci cand inveti despre cum sa scrii articole de calitate (pentru cititori), este important sa inveti si SEO (pentru motoarele de cautare). De asemenea, trebuie sa stii ca poti avea cel mai bun continut, insa daca nu este bine optimizat cu practici SEO on site  nu vei obtine pozitii de top in Google, de unde rezulta ca nu vei obtine trafic.

Site-ul tau este casa ta, deci probabil vrei sa ai numai lucruri de calitate pe el. Daca detii un site trebuie sa postezi continut cat mai des si mai calitativ cu putinta, macar de doua ori pe saptamana. In afara faptului ca lui Google ii plac site-urile ce posteaza regulat (nu doar o data pe luna sau pe an) le si ofera mai mult trafic. Implicit, cititorii tai iti ofera mai multa atentie si vor cumpara in final de la tine mult mai usor.

ACCES INSTANT

Studiul De Caz: De La Pasiune La Afacere Online În 365 De Zile

Vrei să vezi cum am făcut o afacere online de la zero în doar 365 de zile, obținând un venit pasiv lunar cu prima vânzare?

Asadar, de ce trebuie sa pastrezi continutul FRESH pe site? :

 • – Google acorda o mai mare incredere site-urilor cu continutul actualizat.
 • – Vei obtine pozitii de top pentru mai multe cuvinte cheie daca optimizezi corect
 • – Apar multe oportunitati de schimb de linkuri – parteneriate( te pot plati firme sa tii linkul lor la tine pe site)
 • – Obtii reputatie si vei fi perceput ca expert
 • – Obtii mai multi prospecti si implicit mai multe vanzari (datorita expunerii si reputatiei)

Iata de ce continutul este rege si trebuie sa-ti indrepti eforturile de marketing si spre acest domeniu. Pentru ca da, a produce continut de calitate este o activitate integranta a marketingului online!

Tudor Mateescu
Urmărește-mă

Tudor Mateescu

Citește aici toate articolele scrise de Tudor Mateescu. Descarcă de aici ghidul bani din blog.
Tudor Mateescu
Urmărește-mă

6 thoughts on “Continutul Este REGE

 1. Extrem de interesante aceste invataturi!
  Fiind la inceput de drum am sa le aplic fara murmur si fara sovaire.
  Mii de multumiri pentru tot ce faci si prezinti publicului larg.

 2. da,oau,ai perfecta dreptate!am 5 luni de on line,abia acum incep sa pricep ….primele tale mail-uri catre mine!merci frumos.

 3. Eu continutul il scriu din ce am citit si din experientele mele. Lumea ar trebui sa aleaga site-ul meu pentru ca nu trebuie sa faca aceleasi greseli ca mine. Ai scris cumva vreun articol despre SEO mai pe larg??..eu nu am trafic deloc..totusi am 6 articole si le consider de calitate. http://www.puterea-seductiei.blogspot.ro/ macar 1 persoana pe zi.

 4. Pe site-urile in limba engleza exista o intreaga controversa pe subiectele “Content is king” si “Design is king”.
  Realitatea e ca ambele sunt importante. Fara continut, nu are nimeni niciun motiv sa intre la tine pe site (deci sa cumpere ceva de la tine).
  Designul, in schimb, poate fi un ajutor urias in momentul in care ai continut. Pentru ca prin design iti poti construi mai rapid si mai bine lista de e-mailuri si, deci, sa ai mai multi oameni interesati de ceea ce oferi.

  Cand vine vorba de optimizare, important e sa nu se faca in mod exagerat. Trebuie sa scrii pentru oameni, nu pentru motoarele de cautare. E bine, totusi, sa stii si cateva practici SEO ca sa-ti poti da seama ce cauta oamenii pe internet si sa vii cu o solutie la problemele lor.

Leave a Comment