ClickBank Permite Plata Prin Transfer Bancar În România

ClickBank Permite Plata Prin Transfer Bancar În România
5 (100%) 1 vote

Cunoscutul furnizor de plăți online și de marketing afiliat, Clickbank.com permite acum plata prin transfer bancar către băncile din România.

Tot ce trebuie să faci este să te duci pa Payment Informatian și să alegi “direct deposit” de la Profil. Vezi pozele de mai jos pentru câteva sugestii explicative!

clickbank.-payment-information

 

ACCES INSTANT

Studiul De Caz: De La Pasiune La Afacere Online În 365 De Zile

Vrei să vezi cum am făcut o afacere online de la zero în doar 365 de zile, obținând un venit pasiv lunar cu prima vânzare?

click-bank-plata-romania

Este de reținut că au o taxă de 35$ per transfer (momentan), dar având în vedere costurile cu cecurile și timpul pierdut pe la bănci + comisioanele băncilor tot pe acolo ieși ca și cost.

Tudor Mateescu
Urmărește-mă

Tudor Mateescu

Citește aici toate articolele scrise de Tudor Mateescu. Descarcă de aici ghidul bani din blog.
Tudor Mateescu
Urmărește-mă

2 thoughts on “ClickBank Permite Plata Prin Transfer Bancar În România

  1. Bun articol dar ați omis ceva. Cum declarăm banii obținuți din Clickbank . După cum știți trebuie să declarăm orice venit pe care îl obținem. Ce acte trebuie să completăm pentru banii obținuți din clickbank ca affiliates și ce acte trebuie completate pentru banii obținuți ca vendor din clickbank. Vă doresc numai bine.

    • Trebuie studiat codul fiscal pentru acest lucru si vorbit cu ANAF-ul de care apartineti. Din cate stiu exista un formular pentru venituri din strainatate pe care-l puteti completa.
      Daca aveti firma/PFA, emiteti factura catre clickbank si asta este tot. Eu asa procedez, prin firma.

Leave a Comment