Cele 5 lucruri fundamentale ale unui blog

Cele 5 lucruri fundamentale ale unui blog
5 (100%) 4 votes

În această parte o să-ţi spun cele cinci lucruri fundamentale pe care fiecare blog trebuie să le aibă. Consideră-le porunci sau legi!

1. Personalitate!

Vrei Sa Inveti GRATUIT Sa Faci Site-uri Pe WordPress?

Este şi va rămâne legea numărul unu de care fiecare blog are nevoie. Asigură-te că blogul tău are acel „ceva” care atrage cititorii şi îi face să răspundă la articolele pe care le adaugi.

Având o personalitate plăcută când scrii, îţi va face conţinutul mult mai atractiv şi nu plictisitor, aşa cum e al multora.

Poţi să-ţi atragi cititorii prin competiţii, întrebări / cerându-le părerea sau pur şi simplu scriind poveşti, idei sau tehnici interesante.

2. Fă-l de neuitat!

Blogul tău ar trebui să aibă oameni care vin, citesc apoi se întorc din nou şi din nou. Asigură-te că ai inclus un RSS Feed astfel încât vizitatorii să se poată abona şi să primească noutăţi.

De asemenea un newsletter. Am discutat despre el în Ghidul Începătorului. Acolo ai o mulţime de informaţii folositoare. Şi nu oferi orice fel de newsletter.

Lumea este plictisită de newslettere în care tot ce primesc sunt ultimele articole. Oferă prin intermediul lor conţinut mai mult şi de calitate. Astfel oamenii vor reveni.

3. Maximizează-ţi veniturile!

Asigură-te că blogul tău face toţi banii cu timpul pe care îl depui şi vizitatorii pe care îi are. Despre asta vom vorbi un pic mai încolo, unde îţi voi spune exact ce trebuie să faci pentru a câştiga 100% din blog sau pe scurt – a face bani pe internet.

4. Nu renunţa! Am văzut o grămadă de oameni gata să renunţe din foarte multe motive. Nu pot să-şi instaleze blogul, le-a scăzut Page Rankul, veniturile sunt din ce în ce mai mici etc.

Vor exista momente stresante pe drumul tău. Recunosc asta. Şi mie mi s-a întâmplat de multe ori să fiu tentat să renunţ. Însă am tras tare şi la final nu mi-a părut rău.

5. Nu-ţi lăsa blogul să moară!

Mai bine îl vinzi decât să faci asta. Continuă să pui conţinut pe el. Cu cât mai mult cu atât mai bine.

Nu trebuie să scrii în fiecare zi, doar asigură-te că nu ai muncit degeaba la el, apoi să-l laşi baltă şi să postezi odată la cinci luni.

Dacă ai mai multe bloguri şi nu te poţi ocupa de toate la potenţial maxim, cel mai bine e să cauţi cumpărători pentru acestea.

Cu ocazia asta nu îţi vei pierde concentrarea pentru cele ce contează şi vei şi face bani.

Cam atat in acest articol.

Data viitoare iti voi spune mai multe cum sta treaba cu afilierea.

Apropo, Tu care crezi ca sunt cele mai importante 5 lucruri pe care fiecare blog trebuie sa le aiba?

Tudor Mateescu
Urmărește-mă

Tudor Mateescu

Citește aici toate articolele scrise de Tudor Mateescu. Descarcă de aici ghidul bani din blog.
Tudor Mateescu
Urmărește-mă

Leave a Comment