Bani Din Clickuri Sau Paid To Click, O Afacere Profitabilă?

Bani Din Clickuri Sau Paid To Click, O Afacere Profitabilă?
3.1 (62.5%) 8 votes

bani din clickuri

Mulți dintre ce-i înscriși la ghidul cum să faci bani pe Internet, mi-au atras atenția, că nu am scris despre acest sistem: paid to click, cunoscut popular sub denumirea de “bani din clickuri“.

Am încercat și eu acest sistem de câteva ori, când abia am descoperit calculatorul. Îmi aduc aminte, că am mai testat un sistem denumit “paid to read”, care presupunea deschiderea de e-mailuri, “citirea lor” și dovada că le-ai citit, dădeai click pe un link din e-mail și primeai “nu știu câți dolari”.

Toate aceste sisteme “de făcut bani din nimic”, sunt fraude nerușinate. Nu neg, că poate au funcționat la începutul Internetului. Iată ce găsim pe wikipedia despre sistemul “paid to click”.

ACCES INSTANT

Studiul De Caz: De La Pasiune La Afacere Online În 365 De Zile

Vrei să vezi cum am făcut o afacere online de la zero în doar 365 de zile, obținând un venit pasiv lunar cu prima vânzare?

Even though advertisement is the most widely known method for PTC to stay alive, most of the profit comes from the direct sales of fake referrals which are created virtually by the PTC owner at his will. To cover up all this scheme, PTC owners inject some normal ads from fictional advertisers, thereby keeping the system running smoothly.

Some PTCs are also used to mimic mass human traffic, which can help a botnet stay undercover and perform click fraud activity in second and third-tier ad networks. Many PTC owners also pollute the ads with malware and botnet rootkits.

Acest lucru, înseamnă că, prin aceste sisteme frauduloase, calculatorul tău se va umple de viruși și programe care-ți vor monitoriza activitatea.

Când mă gândesc, la ce “tâmpenie” am făcut, să încerc să câștig bani cu aceste sisteme, utilizându-le pe calculatoarele firmei unde eram angajat, mi-ar fi rușine să mă uit în oglindă!

Stai departe de site-urile care-ți permit să câștigi bani din clickuri! Îți vor umple calculatorul de viruși/ spyware și tot felul de alte prostii. Vei pierde timpul!

Scams, although exposed on various PTC forums, are still heavily used by newcomers who are drawn in to the websites by search engines. Scam PTC sites are known to attract new users with cheap offers for upgrades and referrals and disappear without trace after a short time.

Poate ai observat că această metodă “de a câștiga bani din clickuri”, este promovată pe forumuri, prin e-mail spam și eventual site-uri dedicate. Se câștigă bani cu ajutorul “acestui model”, dar în niciun caz nu-i vei câștiga tu! Îi câștigă, cei care te păcălesc.

Este un fel de escrocherie, în care păcălitul ești tu (care dai “clickuri ca disperatul”) și eventual anumiți advertiseri (publicitari). Este un sistem ce aparține de zona neagră/ black hat a Internetului. Stai departe de el!

Dacă vrei să câștigi bani într-un mod serios, în care să nu fi păcălit, îți recomand metodele tradiționale, sigure și verificate de a face bani pe Internet.

Ajută și tu pe începători: pentru a opri această fraudă nesimțită, rog pe cei care au un blog, cont de twitter sau facebook să promoveze acest articol. Iată ce trebuie să faci, dacă ai un blog. Adaugă în blogroll link-ul http://www.academiademarketing.ro/bani-din-clickuri-sau-paid-to-click.html cu titlul/ancora Bani din Clickuri sau Paid to click. Eventual, scrie un scurt articol în care să adaugi acest cod.

Bani din Clickuri

Tudor Mateescu
Urmărește-mă

Tudor Mateescu

Citește aici toate articolele scrise de Tudor Mateescu. Descarcă de aici ghidul bani din blog.
Tudor Mateescu
Urmărește-mă

11 thoughts on “Bani Din Clickuri Sau Paid To Click, O Afacere Profitabilă?

 1. Sunt absolut de acord ca pay per click-urile si pay per mail-urile sunt niste povesti nesimtite care din pacate mai atrag in capcana incepatori dornici de a face bani lejer online.

  Daca ar fi sa generalizez cred ca fiecare dintre noi este o masina de generat click-uri inca din momentul in care dam Click pe butonul de start al calculatorului.

  Partea urata este ca cineva castiga din povestea asta si ofera iluzia ca oricine o poate face.

  Sper sa vina clipa cand vom fi rasplatiti pentru contributia pe care o aducem acestei lumi virtuale si cu altceva decat “capcane” si Scam-uri.

 2. Imi place foarte mult articolul, dar cred ca am o problema : Nu stiu cum sa adaug link-ul in blogroll(asta unde e?!)Asta e link-buildingul de care vorbe-ai intr-un alt articol?

 3. Daca tot am intrat, sa-mi las urmele: cu cca 3 ani in urma am “tras” cca 5-6 luni PPC la peste 40 de site-uri.
  Rezultatul: $ 0,10 in E-Gold si 21€ pe care i-am donat.
  Nu doresc nimanui sa treaca prin experienta mea de “castg bani pe net”
  Doresc succes tuturor!

 4. Referitor la aceste click-uri, este o mare escrocherie pt ca unii încasează bani frumoşi din aceste accesări si de fapt noi nu câştigăm nimic. Si eu am încercat asa ceva si pe lângă faptul ca se repeta aceleaşi reclame luni întregi, noi nu ne alegeam decât cu un dolar pe luna iar daca iti luai referali, tot ce câştigai, pierdeai cand i prelungeai pt încă o luna sau nu se făceau clickuri.le respective. Eu am renunţat de doua luni, este o mare tampenie sa dai 1 cent pt un click cand ei iau si 1 dolar pt ceea ce facem noi.

 5. Eu unul nu am agreat aceasta idee , am urat-o din prima clipa pentru ca mi-am dat seama cum sta situatia.
  Sper ca cei incepatori [ ca si mine ] sa nu cada capcana acestor escrocherii ordinare.

Leave a Comment