Afla Secretul murdar al banilor

Afla Secretul murdar al banilor
5 (100%) 1 vote

Te-ai intrebat vreodata de ce toti oamenii pe care ii vezi zi de zi la televizor sunt bogati desi ti se pare ca esti mai destept decat ei? Ai simtit in toata viata ta ca meriti mai multi bani si esti nedreptatit?

Atunci iti propun un exercitiu. Il luam pe nea’ Vasile, un om obisnuit care munceste 8 ore pe zi si deabia apuca sa-si vada copilul cand ajunge acasa.

La trei strazi distanta de nea’ Vasile sta nea’ Gheorghe. Desi este mai tot timpul plecat, Gheorghe al nostru are o gramada de bani si singura munca pe care o face este sa dea ordine toata ziua.

Nea’ Vasile, cel care sta 8 ore pe zi la servici, este programator intr-o multinationala. Are un IQ de 127, cu mult peste cel al lui Gheorghe care este de 112. Vasile face o mie de dolari pe luna iar Gheorghe o suta de mii.

ACCES INSTANT

Studiul De Caz: De La Pasiune La Afacere Online În 365 De Zile

Vrei să vezi cum am făcut o afacere online de la zero în doar 365 de zile, obținând un venit pasiv lunar cu prima vânzare?

Concluzia? Te-ai intrebat vreodata cum un om obisnuit cu IQ obisnuit poate face de sute de ori mai mult decat acelasi om cu IQ mult mai mare decat al lui?

Raspunsul? Oamenii nu indraznesc sa viseze destul de inalt. Nu mult. Mult visam cu totii.

Nea’ Vasile tot ce a stiut la viata lui a fost sa-si gaseasca o slujba bine platita si sa aiba o viata linistita. Pe cand Gheorghe a preferat viata ca si pe o aventura si a vrut mereu sa scoata tot ce e mai bun din ea.

Si aici nu vorbesc despre povestea Cenusaresei sau a broscoiului care s-a transformat in print. E povestea unui om care nu doar a indraznit sa viseze mai inalt decat toti semenii lui ci a si facut ceva pentru ca asta sa se intample.

In urma cu zece ani, Vasile si Gheorghe au pornit de pe acelasi drum. Au facut aceeasi scoala, au mers la acelasi liceu ba chiar si-au inceput cariera in acelasi loc.

Acum, Vasile lucreaza intr-o companie cu o suta de oameni, iar Gheorghe conduce acea companie.

Vezi tu, nu esti platit pentru ceea ce faci, ci pentru ceea ce ii pui pe altii sa faca. Iar asta prietene, e secretul murdar al banilor.

Tudor Mateescu
Urmărește-mă

Tudor Mateescu

Citește aici toate articolele scrise de Tudor Mateescu. Descarcă de aici ghidul bani din blog.
Tudor Mateescu
Urmărește-mă

2 thoughts on “Afla Secretul murdar al banilor

Leave a Comment