Ce face softul gratuit AdBlock Plus? Santajeaza companiile mari! Google e in top!

Ce face softul gratuit AdBlock Plus? Santajeaza companiile mari! Google e in top!
Rate this post

Stiati ca AdBlock Plus a perceput taxe companiilor mari precum Google, Taboola si multe altele pentru a nu le bloca reclamele? A ce suna asta? A santaj? Cel mai probabil!

Financial Times a fost cel care a depistat aceasta neregula. Se pare ca AdBlock cere companiilor mari pana la 30% din potentialele profituri generate de reclame. Asta daca nu vor sa primeasca o bila neagra pentru comportament rebel.

Ce face AdBlock Plus?

Si precum a fost si de asteptat, companiile au platit aceste sume pentru a nu fi blocate de acest software care ameninta afacerile de pretudindeni. Banii proveniti din reclame sunt foarte importanti, iar companii precum Google sau Taboola sunt dependente intr-o oarecare masura de profiturile generate astfel, ce le ajuta sa ramana in topuri.

In ziua de astazi, oameni sunt obligati sa vada reclame, chiar daca nu isi doresc. Iar ideea de a santaja companiile mari, bazandu-se pe acest aspect poate genera foarte multe probleme.

ACCES INSTANT

Studiul De Caz: De La Pasiune La Afacere Online În 365 De Zile

Vrei să vezi cum am făcut o afacere online de la zero în doar 365 de zile, obținând un venit pasiv lunar cu prima vânzare?

Peste 300 de companii se afla in prezent pe lista alba a acestui program. Din acestea, 10% au platit pentru a-si asigura locul acolo. Asta inseamna ca, in loc sa primeasca ceea ce trebuie, sunt folosite ca masini de facut bani pentru o alta companie.

Asadar, inca o data, ne dam seama ca nimic in lumea virtuala sau reala nu vine gratis. Multumim AdBlock Plus pentru ca ne-ai mai dat o lectie importanta!

Sursa articol: pando.com

Dana Rusu

Am 8 ani experiență în marketing online.Aplează oricând la mine, pentru ajutor în demersurile afacerii tale online. Contact și mai multe despre mine aici (pe pagina mea de profil). Articole scrise de Dana Rusu.

Leave a Comment