5 Motive sa te Focusezi pe Cuvinte Cu Competitie Mica

5 Motive sa te Focusezi pe Cuvinte Cu Competitie Mica
Rate this post

Acest articol va fi foarte scurt, prezentand foarte clar care sunt cele mai importante motive pentru care este foarte bine sa te focusezi pe cuvintele cu competitie mica.

cuvinte-competitie-mica

5 Motive sa te Focusezi pe Cuvinte Cu Competitie Mica:

  1. Cuvintele fara competitie (sau competitie mica) nu necesita foarte multe linkuri externe de promovare pentru a ajunge in top, astfel ca investitia este minima.
  2. Esti indexat mult mai rapid pe motoarele de cautare folosind cuvinte cu competitie mica.
  3. Alese cu atentie, cuvintele cu competitie redusa pot aduce foarte mult trafic de calitate.
  4. Iti minimizezi riscurile, pentru ca fiecare cuvant cheie necesita mai putini bani investiti pentru optimizare, astfel ca mai multe cuvinte cheie fara competitie pot aduce un trafic mai mare decat un singur cuvant de competitie ridicata (care necesita si o investitie mult mai mare, si un risc mai mare).
  5. Cuvintele fara competitie pot fi folosite atat de incepatori in SEO, cat si de experti SEO. Daca esti la inceput cu SEO, foloseste cuvintele fara competitie pentru a prinde curaj!

Cred ca aceste 5 motive te vor face sa te focusezi pe cuvintele cu competitie mica! Si pentru asta, foloseste mereu Google Keyword Planner.

Dana Rusu

Am 8 ani experiență în marketing online.Aplează oricând la mine, pentru ajutor în demersurile afacerii tale online. Contact și mai multe despre mine aici (pe pagina mea de profil). Articole scrise de Dana Rusu.

Leave a Comment