5 modalitati de a aduce trafic pe site

5 modalitati de a aduce trafic pe site
5 (100%) 1 vote

Azi o să îţi spun despre primele 5 modalităţi de a aduce trafic pe site. Bun, hai să începem..

Metoda #1 – Conţinut unic şi de calitate

Trebuie să ai conţinut unic şi de calitate daca vrei sa ai o „colaborare” pe termen lung cu motoarele de cautare.

Oferă-le motoarelor de căutare o mulţime de conţinut cu o mulţime de cuvinte cheie şi de asemenea scrie articole de calitate. Astfel încât să fie atât pe placul oamenilor cât şi pe placul Google.

ACCES INSTANT

Studiul De Caz: De La Pasiune La Afacere Online În 365 De Zile

Vrei să vezi cum am făcut o afacere online de la zero în doar 365 de zile, obținând un venit pasiv lunar cu prima vânzare?

Ştii foarte bine că motoarele de căutare sunt pline de continut irelevant si nefolositor. Atunci când iti creezi un blog cu articole de calitate de fapt investesti in viitor.

De asemenea ideea e sa ii faci pe oameni sa reintre pe siteul tau. In asa fel incat sa devina „abonati”. Poti face asta doar oferindu-le ceea ce le place.

Metoda #2 – Adauga continut nou, relevant si folositor

Trebuie să întelegi un lucru. Daca ai un site pe care pui articole din luna in luna, oamenii nu vor fi prea incantati sa revina. Ce sa citeasca? Ceea ce au vazut deja? Nu prea cred.

Adauga mereu articole noi, relevante din domeniul in care este siteul tau si folositoare cititorilor.

Cum afli cat de folositor este un articol? Intra pe siteurile competitoare si fa o cautare sa vezi care sunt cele mai citite articole ale lor. Apoi vezi ce au scris ei si ce ai putea scrie tu in plus. Apoi scrie.

Metoda #3 – Alege-ti un nume de domeniu usor de retinut

Probabil ti-am mai explicat asta. Atunci cand alegi numele domeniului trebuie sa faci cel putin doua lucruri: sa te asiguri ca este usor de retinut si ca va crea un brand.

Oamenii sunt plictisiti, nu au timp sa iti memoreze tie numele domeniului. Daca se numeste siteulmeucelmaresitare.com vor intra, se vor uita si cel mai probabil vor pleca fara sa isi mai reaminteasca numele lui.

Insa daca il numesti siteulmeu.com atunci e cu totul altceva.

Metoda #4 – Cumpara domeniul gresit de asemenea

Hai sa luam un exemplu. Sa zicem ca avem un domeniu denumit „fiiatent.com”. Odata ce siteul incepe sa aiba trafic pe el, lumea va cauta „fii atent” in google pentru a-l accesa. Sau pur si simplu va scrie in bara de sus fiiatent.com.

Însăă.. vor fi si cei mai putin experimentati cu gramatica. O mare parte din ei vor cauta „fi atent” sau vor scrie in bara de sus doar „fiatent.com”. Rezultatul? Aproape zero. Pe acestia risti sa ii pierzi.

Nu-i nimic, daca bugetul iti permite, cumpara si domeniul „fiatent.com”. Apoi fa o redirectionare spre adevaratul nume.

Metoda #5 – Foloseste cuvinte cheie relevante pentru imagini

Un lucru de care foarte multa lume uita este Google Images. Am un prieten ce detine un site care are mii de vizitatori lunari doar din cautarea imaginilor pe google.

Pentru a profita de asta, cand alegi numele imaginii tale, foloseste un cuvant cheie relevant. De exemplu „masini.jpg” daca ai un site de masini.

Nu stiu cat cat de mult te poate ajuta G. Images pentru a aduce trafic pe siteul tau, insa daca este o unealta gratuita, atunci cu siguranta merita incercata.

Ok, cam astea au fost primele 5 metode de a aduce trafic pe siteul tau. In urmatorul articol din aceasta categorie o sa iti arat alte 5 metode de a atrage vizitatori.

Tudor Mateescu
Urmărește-mă

Tudor Mateescu

Citește aici toate articolele scrise de Tudor Mateescu. Descarcă de aici ghidul bani din blog.
Tudor Mateescu
Urmărește-mă

6 thoughts on “5 modalitati de a aduce trafic pe site

  1. Rankarea pt cuvintele cheie cele mai importante ale nisei … e cea mai buna metoda

    Vinzi pantofi si nu esti in top pt Magazin pantofi/pantofi etc atunci e cu probleme …

  2. La urmatorul blog am sa tin cont de asta. In orice caz cea mai buna metoda de a face trafic e de a avea semnatura in orice forum esti inscris plus contul de facebook. Ideal ar fi sa ai cat mai multi prieteni. O zi minunata

  3. Timp de cativa ani am incercat sa-mi fac cunoscuta prezenta in online prin numeroase articole care mai de care mai fierbinti si mai interesante. Am citit sute de pagini de internet despre calea prin care au reusit altii. Dar nici tema wordpress aleasa cu grija, nici optimizarile SEO tinute din scurt cu verificari de cod HTML, nici inscrierile in marile directoare web, comentariile facute pe mai toate blogurile avand tematica comuna, si chiar nici publicarea articolelor intr-un director de articole, nu au reusit sa imi aduca atatia vizitatori pe cat mi-as fi dorit. Mi-am spus ca ceva este gresit in abordarea si ca este nevoie de o schimbare in atitudine si cel mai important lucru este cunoasterea interesului, cititorului in alegerea titlului si aprecierea unui text publicat pe blog.

    • inainte de orice, trebuie sa studiezi piata.. ce se cauta.. traficul vine din cuvitne cheie, ai articole care targeteaza acele cuvinte cheie si rankezi pentru acele cuvinte cheie ai si trafic. nu ai, acele cuvinte cheie cautate nu vei avea nici trafic.

Leave a Comment