3 Tipuri De Produse Pe Care Le Poti Crea Usor

3 Tipuri De Produse Pe Care Le Poti Crea Usor
5 (100%) 1 vote

Indiferent de domeniul in care te aflii trebuie sa stii ca oameni diferiti prefera metode diferite de a invata. Daca nu predai fiecaruia “pe limba lui” atunci probabil nu iti vei mari reteaua de oameni care in mod normal ar putea cumpara de la tine. Este important sa raspunzi nevoilor fiecaruia pentru a acoperi o paleta cat mai mare de nevoi.

Exista 3 tipuri de material pe care le poti crea:

  • Text
  • Audio
  • Video

Potrivit unui sondaj, abonatii mei prefera materialul de tip text (probabil datorita pachetului SAPI):

sondaj SAPI

ACCES INSTANT

Studiul De Caz: De La Pasiune La Afacere Online În 365 De Zile

Vrei să vezi cum am făcut o afacere online de la zero în doar 365 de zile, obținând un venit pasiv lunar cu prima vânzare?

De asemenea, se intampina probleme cu privire la intelegerea procesului unei afaceri online si la crearea unui produs informational:

sondaj SAPI2
sondaj SAPI2

1.Material TEXT- E-books (carti electronice)

library-ebook-reader

Majoritatea internet marketerilor incep prin crearea de e-bookuri ca produs de vanzare online. De ce?

  • Costuri mici si proces simplu de realizare. Tot ce iti trebuie este un program wordpad, care mai apoi il transformi in pdf (poti folosi wordtopdf sau nitropdf )
  • Toti cei ce detin un calculator si programul adobe reader pot citi e-bookuri. Cititul inca reprezinta cea mai populara metoda de a invata informatii noi. Nici nu e de mirare, este defapt ce am facut inca din scoala.

Asadar, un e-book este super, dar de ce sa ne oprim aici?

2.Material AUDIO

audio books

Daca ai un e-book, de ce sa nu faci si o varianta audio?

Astazi, oamenii sunt mai tot timpul “pe graba”- in masina, asteptand in gara, la aeroport, sunt la sala, alearga prin parc etc. – in cazul acestora un program audio este mai mult decat binevenit. Tot ce trebuie sa faci este sa inregistrezi ce citesti din ebookul deja creat. (poti folosi camtasia)

3.Material VIDEO

img_screenflow

Pentru acest lucru poti face o prezentare slideshow in powerpoint (care mai apoi o inregistrezi cu Camtasia), in care sa vorbesti despre topicul tau.

De asemenea, te poti filma si pe tine la fata, dar nu uita sa adaugi elemente de grafica si poze pentru a face inregistrarea mai interactiva. Varianta Video ca format de invatare este din ce in ce mai cautata, iar in curand poate va depasi preferintele invatarii prin citit.

Cu cat inveti mai din timp sa faci filme calitative, cu atat mai bine. Daca nu te descurci momentan, poti angaja pe cineva sa faca prezentarile in locul tau iar tu te vei ocupa doar de continut.

Exista o multime de posibilitati prin care poti vinde produsele tale la pachet in toate formatele, oferind discounturi consistente sau chiar si comisioane de 50% afiliatilor.

Hai sa zicem ca ai un ebook la 50 de ron, formatul audio la 70 de ron iar cel video la 90 de ron – acestea fiind preturile separate. Insa, daca le cumperi pe toate vei beneficia de 20% reducere. Suna bine nu? Perfect!

Clientii tai vor fi fericiti, tu vei fi fericit iar contul tau bancar de asemenea si el !

Tudor Mateescu
Urmărește-mă

Tudor Mateescu

Citește aici toate articolele scrise de Tudor Mateescu. Descarcă de aici ghidul bani din blog.
Tudor Mateescu
Urmărește-mă

2 thoughts on “3 Tipuri De Produse Pe Care Le Poti Crea Usor

  1. Ebookul ramane a fi cel mai bun produs si asta fiindca se realizeaza usor. Plus la toate,oamenii deja s-au adaptat la aceste ebookuri

Leave a Comment