13 Unelte Pentru Alegerea Numelui De Domeniu Perfect

13 Unelte Pentru Alegerea Numelui De Domeniu Perfect
Rate this post

Alegerea unui nume de domeniu pentru produsul, serviciul sau afacerea ta, poate fi unul cel mai dificili pasi in stabilirea identitatii tale virtuale. Desi este important sa alegi numele tau cu intelepciune, poate fi dificil sa gasesti un nume creativ care descrie esenta afacerii tale.

Numele tau trebuie sa fie atragator, memorabil si sa comunice cu succes mesajul afacerii tale. Deoarece foarte multe nume de domenii bune sunt deja luate, nu va fi o treaba usoara pentru tine in zilele noastre.

In acest articol vei descoperi 13 unelte excelente care te vor ajuta sa creezi si sa alegi nume de domenii, inclusiv o varietate de aplicatii pentru cautari si sugestii. Aceste aplicatii contin o selectie larga de caracteristici astfel incat tu sa poti concepe numele de domeniu perfect.

1. Domainr

Domainr iti permite sa explorezi tot spatiul numelor de domenii si dincolo de binecunoscutele domenii .com, .net si .org, si sa descoperi nume de domenii noi si interesante.

ACCES INSTANT

Studiul De Caz: De La Pasiune La Afacere Online În 365 De Zile

Vrei să vezi cum am făcut o afacere online de la zero în doar 365 de zile, obținând un venit pasiv lunar cu prima vânzare?

2. Lean Domain Search

Lean Domain Search este un generator de nume de domenii specializat pe unicitate folosind prefixe si sufixe. Verifica de asemenea si abilitatea de a gasi un nume de domeniu exact pentru cuvantul tau cheie.

Poti sa filtrezi si sa sortezi cu usurinta si rapiditate rezultatele cautarii unui nume de domeniu grozav.

3. Domain Typer

Domain Typer este o unealta rapida, intuitiva si usor de folosit. Introdu cuvintele tale cheie iar acesta iti va genera idei pentru numele de domeniu si va afisa disponibilitatea.

Daca prima ta optiune nu este disponibila, poti sa vezi o lista de sugestii asemanatoare.

4. NameBoy

NameBoy este un generator de nume de domenii si o baza de date care iti permite sa efectuezi o cautare dupa cuvinte cheie fie singulare sau multiple. In plus, permite folosirea cratimelor.

Este simplu de utilizat: doar introdu cuvintele care descriu cel mai bine numele domeniului pe care il cauti, iar NameBoy va genera o lista de potentiale nume de domenii, aratandu-ti care dintre acestea sunt disponibile pe piata.

5. DomainsBot

DomainBot preia ideile tale si le transforma in nume, aratandu-ti sugestii de domenii disponibile. Acest sistem te atentioneaza daca numele de domeniu este aproape expirat, expirat, sau de vanzare.

Mai mult decat atat, iti ofera sugestii pentru identitati de Facebook si Twitter. Poti sa il folosesti si de pe telefonul mobil.

6. BustAName

BustAName te ajuta sa gasesti numele de domeniu perfect folosind combinatii de cuvinte si/sau cuvinte similare. In plus, verifica disponibilitatea acestor domenii. Poti salva rezultatele cautarii, poti schimba ordinea cuvintelor pentru a crea noi nume de domenii, si poti combina pana la trei cuvinte. Poti crea grupe de cuvinte pentru a concepe nume de domenii, si de asemenea, poti folosi plurar, cratime, sau poti renunta la ultima vocala.

7. Name Mesh

Name Mesh foloseste sinonime si antonime pentru a te ajuta sa faci un brainstorming de idei pentru nume de domenii unice – folosind peste 20 de generatoare. Poti sa vezi nume de domenii scurte, de  nivel superior, poti sa amesteci cuvinte, poti sa pastrezi SEO si sa verifici cuvinte asemanatoare si relationate. Daca folosesti spatii intre cuvintele cheie, vei obtine rezultate mai bune.

8. Domize

Domize ofera rapiditate si securitate cautarilor pentru numele de domenii, folosind un sistem criptat. Aceasta unealta verifica daca numele de domeniu a fost inregistrat in trecut, se apropie de data expirarii sau poate fi achizitionat. Pe masura ce tastezi, rezultatele sunt imediat afisate.

9. Dot-o-Mator

Dot-o-Mator iti permite sa creezi sugestii de nume de domenii prin selectarea unei liste de cuvinte (de ex.: culori si forme) pentru inceputul si sfarsitul numelui. Daca vezi un nume care iti place, poti sa combini cele doua sa sa vezi rezultatul, dupa care poti sa verifici daca aceasta este disponibil pentru achizitionare.

10. NameStall

NameStall este o suita de unelte pentru domenii, ce include un generator de nume care foloseste cuvintele tale cheie in combinatie cu prefixe si sufixe de la peste 180 de grupe de cuvinte. Unealta de sugestie iti recomanda combinarea a doua sau trei cuvinte, precum si nume usor de branduit din cinci  categorii de domenii.

Laura Mateescu

La baza fotograf si pictor amator, am inceput sa activez in grafica digitala din 2003 si in online marketing din 2008. Combinand pasiunile mele, am devenit ceea ce eu numesc ”photomarketer”.
Ai nevoie de un banner sau de o coperta? Contacteaza-ma!
Articole scrise de Laura Mateescu.

3 thoughts on “13 Unelte Pentru Alegerea Numelui De Domeniu Perfect

  1. Buna!
    Vreau sa imi creez un blog care vine in educarea antreprenorilor in domeniul online.
    Ce parere ai, PartenerCuSergiu.ro sau SergiuPop.ro ?

    Multumesc anticipat

Leave a Comment