10 metode eficiente de a obține mai mulți abonați

10 metode eficiente de a obține mai mulți abonați
5 (100%) 1 vote

Un lucru este simplu și cert: o listă mai voluminoasă îți poate aduce mai multe șanse de dezvoltare și de succes financiar.  Cu toate acestea, nu multă lume cunoaște secretele listelor de email.

Ești curios să afli cum poți câștiga mai mulți bani într-o manieră simplă și rapidă? Ce legătură au abonații tăi cu succesul financiar? Citește mai jos:

  1.  La finalul posturilor pe blog încurajează cititorii să acționeze

Cititorii tăi trebuie să știe că blogul tău nu se rezumă doar la postările zilnice. Abonații sunt favorizați, astfel că dacă devin fideli blogului tău vor primi în schimb cele mai bune sfaturi, secrete și metode ingenioase care asigură succesul afacerii lor.

Pentru a obține mai mulți abonați, adaugă un link în pagina de lansare, sub articolele publicate. Și nu uita să le spui motivul pentru care trebuie să apese pe link-ul respectiv.

ACCES INSTANT

Studiul De Caz: De La Pasiune La Afacere Online În 365 De Zile

Vrei să vezi cum am făcut o afacere online de la zero în doar 365 de zile, obținând un venit pasiv lunar cu prima vânzare?

Exemplu: Descoperă GRATUIT 101 de metode care te ajută să slăbești mai ușor – apasă aici!

  1.  Dă startul unui efect viral

Poți încuraja cititorii să se aboneze blogului tău folosindu-i pe cei care sunt deja fideli. La finalul newsletter-ului trimis abonaților existenți adaugă un îndemn prin care să le propui să trimită mail-ul și prietenilor, familiei sau colegilor lor punând accent pe avantajele de care vor beneficia aceștia.

Exemplu: Cunoști pe cineva ce se poate bucura de secretele artei dresajului canin? Trimite-le și lor acest e-mail- îți vor mulțumi cu siguranță!

  1.  Personalizează-ți semnătura pentru a atrage noi abonați

Atunci când vizitezi forumuri populate și populare, include un anunț către site-ul tău. Exemplu: “Raport gratuit ce dezvăluie secrete medicale pe care niciun doctor nu vrea că tu să le cunoasti! Apăsa aici și află și tu cele mai bine valoroase sfaturi.

  1.  Folosește Twitter

Fie că alegi să folosești Twitter sau alte site-uri de socializare, creșterea listei tale poate fi substanțială. Trebuie doar să îi îndrumi spre squeeze page-ul de pe site pentru a obține un raport gratuit. Poți include acest link atât pe pagina de profil cât și în posturile publicate pe Twitter.

  1.  Adaugă link-uri în produsele promovate

Există situații în care oamenii împărtășesc produsele digitale cu prietenii lor. Se întâmplă chiar să vândă sau să dea copii piratate ale produselor tale. Cum poți beneficia tu de aici? Dacă incluzi link-urile tale în produsele plătite vei beneficia de mai multă popularitate.

  1.  Folosește-te de videoclipuri

O altă metodă bună de a aduce traficul pe pagina de landing este de a crea videoclipuri pe YouTube. Pentru rezultate maxime încurajează-ți vizitatorii să se aboneze pe pagina ta promițându-le în schimb un alt videoclip cu mai multe sfaturi și soluții.

  1.  Ai încercat Squidoo?

Creează pagini relevante cu ajutorul Squidoo pentru a atrage vizitatorii pe pagina de landing. Asta înseamnă că toate linkurile Squidoo trebuie să-i îndrepte pe utilizatori spre pagina squeeze.

  1. Unde-s mulți puterea crește

Atunci când te încadrezi într-o comunitate poți folosi ajutorul altor bloggeri ca tine pentru a te promova. Aprecierile pozitive din partea lor îți pot aduce mai mulți abonați și pot contribui la construirea unei reputații pozitive.

  1. Puterea conținutului de marketing

Cheia constă în scrierea de articole complexe, realizate cu informație din mai multe surse. Daca lucrezi pe .com, încarcă prima parte a articolului pe site-uri precum EzineArticles.com, GoArticles.com sau IdeaMarketers.com și urcă restul capitolelor pe Autoresponder. Apoi încurajează-ți cititorii să intre în posesia părții a doua a articolului vizitând squeeze page-ul.

  1. Newsletter Duo

La fel ca și în cazul aprobărilor lăsate de colegii de breaslă și în cazul newsletter-ului poți beneficia de ajutorul lor. Poți bifa căsuța de înregistrare și astfel când un client primește newsletterul partenerului tău va primi și sugestia de a se abona la site-ul tău. E chiar atât de simplu.


În concluzie, poți folosi oricare din aceste 10 metode pentru a obține sute sau chiar sute până la mii de noi abonați. O dată aplicate aceste metode, lista ta va crește văzând cu ochii.

 

 

Laura Mateescu

La baza fotograf si pictor amator, am inceput sa activez in grafica digitala din 2003 si in online marketing din 2008. Combinand pasiunile mele, am devenit ceea ce eu numesc ”photomarketer”.
Ai nevoie de un banner sau de o coperta? Contacteaza-ma!
Articole scrise de Laura Mateescu.

Leave a Comment