10 Metode Eficiente Ce Te Ajută Să Devii Un Blogger Mai Bun

10 Metode Eficiente Ce Te Ajută Să Devii Un Blogger Mai Bun
5 (100%) 1 vote

Imaginează-ți următoarea situație: tu dezvolți unul din cele mai populare bloguri din nișa ta. Câți bani crezi că poți face din vânzarea produselor tale sau a celor afiliate? Îți spun eu: foarte mulți. 

Lista ta de abonați ar crește substanțial iar dacă vrei să părăsești zona afacerilor tot ce trebuie este să vinzi și să devii mult mai bogat. Ce trebuie să faci? Urmează acești 10 pași și vei vedea diferența.

  1.   Întreabă-Ți Cititorii Ce Vor

Dacă adaugi un scurt chestionar sau îți rogi cititorii să voteze răspunsul la o întrebare scurtă vei reuși să îți transformi blogul într-unul mai interactiv. Dar știi ce avantaj extra vei primi? Vei afla ce vor de fapt abonații tăi să afle de la tine. Astfel îți vei putea direcționa informațiile spre a soluționa nevoile lor.

blogger-de-succes

ACCES INSTANT

Studiul De Caz: De La Pasiune La Afacere Online În 365 De Zile

Vrei să vezi cum am făcut o afacere online de la zero în doar 365 de zile, obținând un venit pasiv lunar cu prima vânzare?

  1.  Oferă-Le Cititorilor Tăi Informații Pentru Care Ar Plăti 

Doar pentru că blogul tău oferă informații gratuit nu înseamnă că trebuie să postezi conținut fără valoare. Din contra; trebuie să incluzi conținut valoros – tipul de conținut pentru care cititorii plătesc pentru a-l lua de pe alte blogguri. Astfel vei reuși să te impui ca expert în branșă și să câștigi încrederea cititorilor tăi.

  1.  Scrie Despre Subiecte Interesante Sau Controversate

Când apare câte un subiect fierbinte în domeniul în care activezi, nu ezita să scrii despre asta. Folosește tacticile pe care le-ai învățat până acum și nu uita să le ceri abonaților să își exprime părerea vis-a-vis de acest subiect. Cu cât ești mai pasionat de subiect cu atât vei reuși să atragi mai multe păreri și comentarii. 

  1.  Alătură-Te Discuțiilor Din Blogosferă

Blogul tău nu trebuie să fie izolat de restul lumii. Alătură-te comunităților de discuții și învață cât de mult poți de acolo. Poți lăsa comenturi pe bloguri ce se ocupă cu aceleași subiecte ca și tine sau poți scrie un articol pe blogul tău, adăugând un link spre blogul căruia îi răspunzi.

continut-de-calitate

  1. Optimizează-Ți Posturile Pentru Motoarele De Căutare

Nu trebuie să faci asta pentru fiecare post. Dar dacă optimizezi măcar un post pe săptămână vei observa o îmbunătățire constantă a traficului.

P.S. Poți utiliza WordTracker.com sau Google Keyword Planner pentru a afla cuvintele cheie relevante domeniul tău. Alege-le pe cele care nu sunt extrem de folosite. Adaugă aceste cuvinte de două-trei ori la fiecare 100 de cuvinte in posturile tale.

  1. Stârnește Curiozitatea Cu Articole Protejate

Vizitatorii tăi pot vedea că blogul tău conține foarte multe informații utile. Dar când vor vedea că folosești parole pentru a proteja conținutul (parolele fiind disponibile doar abonaților) vor deveni curioși să afle ce se găsește dincolo de acele parole. Și se vor abona!

  1.  Învață Să Scrii Titluri Deosebite

Titlurile sunt cele care îi ajută pe oameni să se hotărască dacă vor sau nu să îți citească posturile. Cele mai eficiente formule care atrag mai mulți clienți s-au dovedit a fi “cum să”, “extraordinar”, “secrete”, sau “descoperă”.

  1. Alternează Modurile De Scriere

Nu este indicat să cazi în rutina articolelor de 400 de cuvinte care te învață “cum să.” Joacă-te cu articolele de diferite mărimi și stiluri.

  1.  Interacționează Cu Cititorii Tăi, Răspunzându-Le La Comentarii

Secțiunea de comentarii nu e doar un loc unde cititorii tăi pot vorbi între ei. Este de asemenea locul perfect unde tu poți interacționa cu ei. De regulă, oamenii cumpără de la oameni pe care îi cunosc și în care au încredere. Relationanad cu ei vei reuși să îi faci să aibă încredere în tine și veniturile tale vor crește.

  1.  Lucrează Zilnic

Obișnuiește-te să scrii un articol informativ pe zi până devine un obicei. Dacă vei scrie un articol pe zi, timp de 365 de zile, la finalul anului vei avea mai mulți cititori, abonați și bani.

Așadar, să creezi un blog popular și eficient nu e o treabă de o zi. Însă, dacă ești constant și iei totul pas cu pas vei reuși să îți îmbunătățești blogul zilnic.

De asemenea, iti recomand Cash Din Blogging: Cum Să Obții Joburi Care Te Plătesc Să Scrii Pe Blog și începe chiar acum să faci bani din blog!

Dana Rusu

Am 8 ani experiență în marketing online.Aplează oricând la mine, pentru ajutor în demersurile afacerii tale online. Contact și mai multe despre mine aici (pe pagina mea de profil). Articole scrise de Dana Rusu.

Leave a Comment